Дочек на Нова година 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
newye.jpg Местата се пополнуваат времето е кратко обезбедете си карта и резервирајте си на време
077 676 956 Мартин

Na raspolaganje imate vo restoran raguza, vo diskoteki ; teatro, privilage i tao.
Koj saka da mu organiziram neka mi se obrati, so vreme !!!!! Povelete.

имаше една интернет страна каде се гледаат сите ноќни клубови, кафичи и кафани од скопје и нивни понуди за нова година????
дали некој ја знае таа страна, лани баш ја гледав ама не ми текнува сега како беше???
оваа?

Може и јас да дојдам? Мене скоро сите од форумов ме мразат и се чуствувам отфрлен, па ако може некој да покаже малку милост...

Не знам дали некој досега го пишал ивентов (бев на брод :) ) па еве да пишам :) И да пишам дека ќе одам :)

10854249_695327133915572_3202092456849251486_o.jpg

Нова Година 2015 - Најдоброто од Македонија

Испрати ја годината како што заслужува и дочекај ја новата 2015тa со најдобрите виновници за луди журки кај нас:

ГОЦЕ САФ
ЛД ПИСТОЛЕРО
ПЕПЕРМИНТ
САМОИЛ РАДИНСКИ
СУПЕРХИКС!

На 31. декември има ЕДНО магично место во градот – „Метрополис Арена“!

Само до 20. декември и само за најбрзите: влезниците со дури 50% попуст и за само 200 денари побарај ги во МКтикетс!

Побрзај и дочекај ја Новата Година на The best of MK New Year!

Најдоброто од Македонија за најголемата новогодишна прослава, во организација на Octopussy Entertainment.

Билети во Југотон, салоните на One и продажната мрежа на МК Тикетс.

200 денари - 05 - 20.12.2014
300 денари - 20 - 31.12.2014
400 денари на врата
500 денари - ВИП

4000 денари - ВИП пакет (4 ВИП билети + барска маса + Јегер/Финландија/Џек Даниелс)

Резервации во Југотон (02 3239 860) и на 070 275 624 или на contact@mktickets.mk
Имам карти за ова, ама ми искочи друго нешто и нема да одам.
Кој сака две карти за 200ден. нека ми пише.

Domasna atmosfera, dobra satlaticka-rakiicka odprvinta posle ide debelo jelo pa na kraj se treznes so pivce so nekoj dobar film u pozadina...

Луѓе бев надвор од државата, само што стигнав ...немав план да сум овде ,ама така испадна ..Не ми се седи дома ,па планирам у Метрополис да идем вечер ,може у некое вашо друштво да се најдам ? по можност тинејџерско (20 год. имам ;))

Не дека менува нешто ама си викам ако пишам тука може полесно ќе ми биде. Инаку кафаната кај Ефто, спомната на претходната страна не би ја препорачал нит на душман да оди таму, а остај на другар. А и еве се отспав, се разбудив, трезен, и уште не можам да ги сфатам овие самопрокламирани менаџери што глумат лудило цел вечер

Другарче ти ја сфаќам муката...... прашај ги тие што беа кај ЕФТО како си поминаа!
Среќна и на тебе! :) И да ... ја еве исто така се разбудив, СЕГа , трезен, топ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom