Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти една супер препорака од мене ....има некои од охрид тука ? сакам понуди за охрид за ресторан/хотел за нова година или барем има негде линк да видам оти барав само во хотеливе ми излегува со смештај а мене ми треба понуда за вечерта
Немаат дефинирано цени сеуште...од прилика околу 2000 денари е со неограничено пиење и вечера.
Абе дечкото може си е топ ама јас барам за нова година понуди за Охрид нешто ресторан кафана. Мајка та толку нема од Охрид луѓе на форумов ?![]()
Имат имано љуѓе на форумов ама не е се тука зш така требало. Иначе не да ме фаљет ама стварно сум згоден плус имам и кафана? Сеа шо прајме?
Абе дечкото може си е топ ама јас барам за нова година понуди за Охрид нешто ресторан кафана. Мајка та толку нема од Охрид луѓе на форумов ?![]()
О Салато Двајстригодишна, одма им спомваш тро она и сите се побудалвапо муабетиве чумки навистина си фин дечко.. за кафанава ме подзамисли
иначе гледав за св софија и за потпеш прашав веќе..сега сакам да појдам викендов до охрид на прошетка за да видам што се нуди ..ми се оди негде каде одат помлади и да биди колку толку пристапна цена до 2000..но незнам во охрид каде одат младите и каде би имала добра забава..може помош? а ако имаш некои понуди може да ми пратиш во пп..
фала премногу![]()
Moре кажи му на момичето шо имат во Ајриш паб - балабанс,џез ин,џез енд блуз..@Ska Maniac Eми оти бе овие не те верва шо им зборваш?
Имат имано љуѓе на форумов ама не е се тука зш така требало. Иначе не да ме фаљет ама стварно сум згоден плус имам и кафана? Сеа шо прајме?
Вака без да ломотам шогоде, сите ресторани веќе имет напраено понуди, веќе поќето од нив се и речиси резервирани.(воглано се гости наши и доста Срби, исто имат и од нашиве соседи). Така да имаш многу варијатни за бирање, сите цени се движат од 25евра по лице па нагоре. Во посериозниве ресторани, подними разбирам оние шо се попознати и со реноме и квалитетна храна и услуга. Цената кај овие, се движит од 40-45-50 евра по лице, кај нив имаш жива музика, богата софра и пиење неограничено шо ти душа сакат да бираш. (Значит Св. Софија, Далга, Дамар, Потпеш, Чун, Белведере...) Незнам шо друго те интересират па да те упатам поќе во работиве.
kako sto citav pred nekoa den se bilo rezervirano vo ohrida gradaима некои од охрид тука ? сакам понуди за охрид за ресторан/хотел за нова година или барем има негде линк да видам оти барав само во хотеливе ми излегува со смештај а мене ми треба понуда за вечерта
Остај ти шо читаш, читај јас шо кажва, остај ти тие искивените шо му прднит на тамбура то ќе си пишат.kako sto citav pred nekoa den se bilo rezervirano vo ohrida grada![]()
Ние бе си иаме друга математикаMoре кажи му на момичето шо имат во Ајриш паб - балабанс,џез ин,џез енд блуз..
Башка заборајв дека си имал кафана![]()
Ќе имат нешто и Парк, Кадмо, Калео, таму претежно млади одат, не би требало да биде повеќе од 1000 денари.а ме интересира тоа што рече не е страмота 2000 ден.? што сакаш да кажеш тоа е многу или тоа е малкку за една вечер?