Дочек на Нова година 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
received_m_mid_1418295077083_089c0414ae1ab2fd94_0[1].jpeg
Мислам дека тука ќе биде многу најдобро и најкултурно.
За повеќе информации обратете се на бројот.

10644711_10152357970361266_3025255698064601696_n.jpg

Линк од евентот[DOUBLEPOST=1418350333][/DOUBLEPOST]

има некои од охрид тука ? сакам понуди за охрид за ресторан/хотел за нова година или барем има негде линк да видам оти барав само во хотеливе ми излегува со смештај а мене ми треба понуда за вечерта

има некои од охрид тука ? сакам понуди за охрид за ресторан/хотел за нова година или барем има негде линк да видам оти барав само во хотеливе ми излегува со смештај а мене ми треба понуда за вечерта
Еве ти една супер препорака од мене ....
@M-1 ,висок,развиен,со плави очи,куќа у сред чаршија ;)

:ojeaa:

Абе дечкото може си е топ ама јас барам за нова година понуди за Охрид нешто ресторан кафана. Мајка та толку нема од Охрид луѓе на форумов ? :semolam:

Абе дечкото може си е топ ама јас барам за нова година понуди за Охрид нешто ресторан кафана. Мајка та толку нема од Охрид луѓе на форумов ? :semolam:
Немаат дефинирано цени сеуште...од прилика околу 2000 денари е со неограничено пиење и вечера.

@Ska Maniac Eми оти бе овие не те верва шо им зборваш? :)

Имат имано љуѓе на форумов ама не е се тука зш така требало. Иначе не да ме фаљет ама стварно сум згоден плус имам и кафана? Сеа шо прајме? :icon_mrgr:
Вака без да ломотам шогоде, сите ресторани веќе имет напраено понуди, веќе поќето од нив се и речиси резервирани.(воглано се гости наши и доста Срби, исто имат и од нашиве соседи). Така да имаш многу варијатни за бирање, сите цени се движат од 25евра по лице па нагоре. Во посериозниве ресторани, подними разбирам оние шо се попознати и со реноме и квалитетна храна и услуга. Цената кај овие, се движит од 40-45-50 евра по лице, кај нив имаш жива музика, богата софра и пиење неограничено шо ти душа сакат да бираш. (Значит Св. Софија, Далга, Дамар, Потпеш, Чун, Белведере...) Незнам шо друго те интересират па да те упатам поќе во работиве.

по муабетиве чумки навистина си фин дечко.. за кафанава ме подзамисли:pipi::pipi::pipi:
иначе гледав за св софија и за потпеш прашав веќе..сега сакам да појдам викендов до охрид на прошетка за да видам што се нуди ..ми се оди негде каде одат помлади и да биди колку толку пристапна цена до 2000..но незнам во охрид каде одат младите и каде би имала добра забава..може помош? а ако имаш некои понуди може да ми пратиш во пп..
фала премногу :)

по муабетиве чумки навистина си фин дечко.. за кафанава ме подзамисли:pipi::pipi::pipi:
иначе гледав за св софија и за потпеш прашав веќе..сега сакам да појдам викендов до охрид на прошетка за да видам што се нуди ..ми се оди негде каде одат помлади и да биди колку толку пристапна цена до 2000..но незнам во охрид каде одат младите и каде би имала добра забава..може помош? а ако имаш некои понуди може да ми пратиш во пп..
фала премногу :)
О Салато Двајстригодишна, одма им спомваш тро она и сите се побудалва:D
Немат такво нешто кај шо се движат само млади, уствари и имат(ај да не претераме) али лани и прекулани таму кај шо имаше (пр. Табана) поглупо нешто немаш видено, не дек славеа нова година туку драми праеја, а со таквите верви дек најмалку сакаш да си. Види, да ти се извинам првин, ама влегуваш со многу очекувања ко синкир ојш Менхетен, а не во Охрид. По твоите можости ко шо си кажа можиш да издвојш финансии меѓу 35и40 евра (да знајш дека не е ич срамота), ако планираш да одиш во Охрид на еднодневна прошетка, можиш да прошеташ во сите овие горе наведени па да си имаш претстава шо всушност добиваш за парите. Јас би ти препорачал во ранк на тој буџет, Виа Сакра пица и италијански ресторан, ланската година имаше супер забава и помлади лица.
За младиве ко нас, движењето или шемата ти е една та иста, ојш се тупвиш Ликвид/Објекив па после то продолжиш ак сакаш до сабајле или Кај Паторон или Хавана, то е, тие се местата. (а никој од овие не е ресторан)
Света Софија е супер место, посети го и Потпеш, таму имаш подбар амбиент и опркужување, одма е до езеро и е сместено баш под карпи внатре каминче и големи прозори. Далга ти е исто прва линија, имет супер амбиент и доста добра музика. Белведере ти е на 50 метри од плоштад одма после Паторон, таму од време на време има еден човек кој свири на старо пијано буквално све и свашта фаќат(y), ресторанот од хотел Тино исто е едно од пофините места и таму имаш бенд кој си свири, Гладиатор ти е над антички театар, фино и мало местенце со поглед на стар дел:), сум бил и трошел речиси во сите... Антико, Таверна Момир и остали љиљиупутанци...

Последно уредено:
@Ska Maniac Eми оти бе овие не те верва шо им зборваш? :)

Имат имано љуѓе на форумов ама не е се тука зш така требало. Иначе не да ме фаљет ама стварно сум згоден плус имам и кафана? Сеа шо прајме? :icon_mrgr:
Вака без да ломотам шогоде, сите ресторани веќе имет напраено понуди, веќе поќето од нив се и речиси резервирани.(воглано се гости наши и доста Срби, исто имат и од нашиве соседи). Така да имаш многу варијатни за бирање, сите цени се движат од 25евра по лице па нагоре. Во посериозниве ресторани, подними разбирам оние шо се попознати и со реноме и квалитетна храна и услуга. Цената кај овие, се движит од 40-45-50 евра по лице, кај нив имаш жива музика, богата софра и пиење неограничено шо ти душа сакат да бираш. (Значит Св. Софија, Далга, Дамар, Потпеш, Чун, Белведере...) Незнам шо друго те интересират па да те упатам поќе во работиве.
Moре кажи му на момичето шо имат во Ајриш паб - балабанс,џез ин,џез енд блуз..
Башка заборајв дека си имал кафана :icon_lol:

kako sto citav pred nekoa den se bilo rezervirano vo ohrida grada :D

kako sto citav pred nekoa den se bilo rezervirano vo ohrida grada :D
Остај ти шо читаш, читај јас шо кажва, остај ти тие искивените шо му прднит на тамбура то ќе си пишат.

Moре кажи му на момичето шо имат во Ајриш паб - балабанс,џез ин,џез енд блуз..
Башка заборајв дека си имал кафана :icon_lol:
Ние бе си иаме друга математика :) Ем ојш на ефтино ем се најџвиш со Пољаци, со Руси со Палестинци ем гледаш све шо требит и шо нетребит :)

Еве и рецензија за овије, убо шо ме потсети. Ак ме прашваш за овие ми се омилени се движат секакви љуѓе и избеглици баш е опуштено и фер. Ирски Паб Балбанс ти е наспорт судон и е најстар од сите, први почнаја да работата уште ми се чинит во 2006, немногу голем со фино мени и понекое пивце и жестоки пијалоци, од момински вечер до стенд апој се имет дешавано таму, Квинс Паб пеесет метри над Балабанс е исто фино и пријатно место, не многу големо да реча газ место али да ме опиташ врска неам шо имет спремано за НГ, ирски паб Даблин до хотел Тино прва линија на езеро, прано ова беше одлично место имаше речиси секој викенд свирки, пред неколку години го сменаја го зедоја други чоеци, менито е помал и не е толку аткрактивно ко шо беше порано, иако и сеа имат љуѓе. Имат убав персонал, имат дечки келнери едниот е супер и за услуга и за муабет, другиот е будал ко мене, тресит зелени, услужвит гости и изиграват дворски шут битно смеа им носит во меанана, али тој сега го неам видено го имат снемано, незнам кај е.
За Џен Ин немат кој друг освен @Ficoman да ти дајт една рецензија, зато шо тој ти е специјалист за то место

Последно уредено:
а ме интересира тоа што рече не е страмота 2000 ден.? што сакаш да кажеш тоа е многу или тоа е малкку за една вечер?

а ме интересира тоа што рече не е страмота 2000 ден.? што сакаш да кажеш тоа е многу или тоа е малкку за една вечер?
Ќе имат нешто и Парк, Кадмо, Калео, таму претежно млади одат, не би требало да биде повеќе од 1000 денари.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom