Дочек на Нова година 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а ме интересира тоа што рече не е страмота 2000 ден.? што сакаш да кажеш тоа е многу или тоа е малкку за една вечер?
Во позитивна мисла го земам, во позитива. Или, апсолутно не е ич срамота да си кажиш колку можиш да издвоиш финансии.
Мислам дек се разбираме сеа :)
Кадмо, Парк и Хемингвеј гарант ќе се мешаш и со помлади, таму имаш и малолетни и секакви. И на овие места зависи шо бараш, имаш маса да си резервираш, имаш сепаре горе/долу до подиум, само влез и останато. За Кaлео, нешто авангардава не го свиѓат зш небило демек во центаров на градов шо знам ти јас, иако имаат една од најдобрите опреми инвестирано внатре, претежно носат бендови како Амадеус, Тропико, Алегро и останати. Лани ми се чинит дека картите за влез беја 300 денари во претпродажба и 400 денари на врата ми се чинит дека го имаја ангажирано Ненад од Есклузив за забава.

Последно уредено:
Ние бе си иаме друга математика :) Ем ојш на ефтино ем се најџвиш со Пољаци, со Руси со Палестинци ем гледаш све шо требит и шо нетребит :)
Со Пољаци и Руси нејќам заедно да чекам нова година. ке се напијат и после ке треба да ги делам да не се истепаат :pijanco::pijani: :duel:. А со Палестинци незнам колку е интересно....:cautious::uzi:
А математикава ваша 2000 за една вечер е добра само ако скопјанишча идет в Охридон. :zloo:
Дој ти кај мене в куќана да видиш со 500 денари како ке си поминиш :ајнапиво::ајнапиво::pivo2::pivo2::masa: а може и :цицки:.

Со Пољаци и Руси нејќам заедно да чекам нова година. ке се напијат и после ке треба да ги делам да не се истепаат :pijanco::pijani: :duel:. А со Палестинци незнам колку е интересно....:cautious::uzi:
А математикава ваша 2000 за една вечер е добра само ако скопјанишча идет в Охридон. :zloo:
Дој ти кај мене в куќана да видиш со 500 денари како ке си поминиш :ајнапиво::ајнапиво::pivo2::pivo2::masa: а може и :цицки:.
Одам јас на селкси туризам годинава:). Не е до тие 2000 денари, убо е да си кажиш шо е како е за да мојме полесно да ти поможиме, мислам на Салт23. Така да, се знајт шо добиваш за парите, абе некогаш и да платиш најскапо пак мојт да ти е тапа, зато шо сите сме различни зато шо на сите ни годат поинакви нешта. Пример јас сум будала зато никој со мене не се дружит.
Абе мојш и за безпари убо да си поминиш, на вересија :) или некој други таквимити комбинации.
Абе какви 500 денари од мене алтани негледаш одма ти се тупвам, шо имаш не пребирам, за :цицки: ај да не пребарвам.

види не живеам во охрид и идам само еднаш годишно и тоа во зима -за нова година затоа не ни знам многу локации мислам кафичи или ресторани каде се оти. плус се се менува односно ако оваа година е куба либре пример (тропам) нај нај другата може нема да биде.
лани стварно шо викаш многу скомно поминав а охрид бев.не беше ич скап смештајот ниту храната ниту кафичите. пошто оваа година имам гости од странство сакам да ги однесам во охрид затоа што навистина има што да се види. нивната желба е да одиме во ресторан каде има музика макар еве и кафана да биде не барам којзнаеш што ама да има позитивна атмосфера.
иначемцената ја спомнав ја кажав да за кажам лимит колку би платила иако искрено според мене и стадардиве наши е скапо да ги лупниш за една вечер..
нз ќе видиме мене ми се оди за охрид за да се прошетам и го обожавам охридското езеро што се однесува и на плоштад би одела ама другиве сакаат да играат, музика , јадење и така.
на крајот што ќе биде незнам :pivo2:

Одам јас на селкси туризам годинава:). ....... Пример јас сум будала зато никој со мене не се дружит.
Абе какви 500 денари од мене алтани негледаш одма ти се тупвам, шо имаш не пребирам, за :цицки: ај да не пребарвам.
Затоа значи ке бегаш по села , за да ги остајш раат дома твојте. За друштво поарно да не прашвам...
Епа кажи ми кога ке се тупниш ,да знам да дојдам Охрид. Ќе немат кој да ти откључит .. :kluc:

10858437_587014541400832_1783598204091491595_n.jpg

У Скопје на плоштад Јадран (Арапска куќа)

Кај е оваа кафана не ми го отвара линков?

И понуди за Стара Нова од некои кафани да не имаш у Скопје?
И ќе имам за Стара Нова некои понуди сигурно, ама сега за сега работам на дочекот во ресторан Ефто. :)

http://analitika.mk/najdobra-novogodishna-ponuda-6477
Обратее се кај мене за резервации, јас организирам. :)

Што музика свират овие Infinity band? Ја со друштвото се спремам за во Ревиста во Лептокарија, таму имаат понуда 2000 денари со од пиле млеко во менито, аааааама ќе им свират некои Егзотик банд кои сами по себе доста говорат:

Што музика свират овие Infinity band? Ја со друштвото се спремам за во Ревиста во Лептокарија, таму имаат понуда 2000 денари со од пиле млеко во менито, аааааама ќе им свират некои Егзотик банд кои сами по себе доста говорат:
Аииииииииииииии ги знам ``Егзотичните Момци`` :roker:[DOUBLEPOST=1418841673][/DOUBLEPOST]Не е се тие од видеото,скопјани се овие...

Аииииииииииииии ги знам ``Егзотичните Момци`` :roker:[DOUBLEPOST=1418841673][/DOUBLEPOST]Не е се тие од видеото,скопјани се овие...

Овие се егзотични момци?

Не сакам ваква музика, нели кој сака :), ама такво е друштвото и оваа НГ на шабанско ќе биде јако изгледа. Иначе исти се и овие вторите, пејачот убија. Сериозно, имаш идено некад на нив, праат добра атмосфера?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom