Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Па чим Европјаните не превземаат мерки за да го средат срањето, нека им ги силуваат жените, децата и нека ги убиваат ако им годи, гласаа лефтисти, добијаа, фала госпоѓо Меркел и Фон Дер Лајно :несвест:
Епа им треба работна рака за да продолжат со економскиот раст. Наместо фамилија да гледаат, сакаа бос бејбс да изиграваат феминистите. Епа сега нека си сркаат што си здробија.

Значи просечниот Европјанин во Западна Европа е виновен и треба да страда поради одлуките на нивните влади да ги подржуваат Албанците? И поради тоа треба муслиманите да им ги убиваат децата? Да те потсетам дека Македонија има најмногу страдано од тие муслимани, и тоа 600 години.
Да те потсетам дека страдањето кое го попиваме од муслиманите-Албанци денес е резултат на стратешката подршка на Голема Албанија од страна на Западот.

Таа власт таму, која задњиве децении, направи на Балканот три муслимански држави и која го создаде овој апартхејд тука, не паднала од небо, туку ја гласал тој просечен Европеец.

Да те потсетам дека страдањето кое го попиваме од муслиманите-Албанци денес е резултат на стратешката подршка на Голема Албанија од страна на Западот.

Таа власт таму, која задњиве децении, направи на Балканот три муслимански држави и која го создаде овој апартхејд тука, не паднала од небо, туку ја гласал тој просечен Европеец.
Задњиве децении!?
Мислиш последните неколку векови, почнувајќи оттогаш кога не им помогнале на балканските христијани при наездата на Османлиите, за да се свестат кога овие им дошле пред Виена, продолжувајќи во Кримската Војна, во војна на Русија и Отоманската Империја, кадешто Турците имаат 235 000 војска, на нивна страна застанува Франција со 310 000 илјади војска, плус Британија и Сардинија, за денеска да го имаме она што го пишуваш во постот?

Отсекогаш биле такви, не само сега. Само има многу наивни што им веруваат на нивните демагошки приказни.

Да де, западот ги натера Османлиите да земаат данок во крв

Не е тешко да се увиди паралелата на тоа што сега се дешава на запад со тоа што се дешава овде. Ама изгледа дека слабо се разбира моментот дека тоа го прават истите центри на моќ, и дека обичните луѓе страдаат и таму. Така да „ако им е да видат и на своја кожа“, тоа е несоодветно со ситуацијата. Тие што ги прават страдањата и срањата не гледаат ништо лошо на сопствена кожа, топ им е.
Автоматски споено мислење:

Најкриминалниот град во Германија е... Градот со најмногу имигранти.

Последно уредено:
Немале никакви докази, Па и да Украл Лубеници не се нанесуваат тешки телесни повреди за безвредни лубеници...Идиотизам, ме потсеќа на еден стар филм со Чарлс Бронсон, фармер, нешто се рчнал со локалната мафија, па му влегле ноќе на фармата , во амбарот и со калаши му го изрешетале обраниот бостан ...не знам кој е резенот, Куршумите се поскапи од бостанот, башка гориво, тајфа луѓе со коли...а пази сега хепи ендот на филмот, Чарлс Бронсон по тоа ја испотепа на мртво цела мафија због Бостанот....а безвредна работа, не се исплати да го береш и транспортираш и да се килавиш со претовар и истовар, имаат Србите добра Изрека, ОБРО БОСТАН !!

Да де, западот ги натера Османлиите да земаат данок во крв

Не ги има терано, ама ај да кажеме дека вештачки ги одржувале во живот на Балканот добри век до век и пол. Помало зло на Балканот им била буквална муслимански орда, отколку Русија.

А сиријците, другар му на @teknuvalo111 од Сомалија и другата багра ќе продужат на готово да зимаат социјална помош или конечно ќе фатат некаква работа ?

А сиријците, другар му на @teknuvalo111 од Сомалија и другата багра ќе продужат на готово да зимаат социјална помош или конечно ќе фатат некаква работа ?
Ovoj raaboti vo metalna fabrika, zima samo 1600 evra Kindergeld za 7 deca i 500 evra za dete do 2 godini porodilno... nema.pomos no za kirija ni druga pomos...spie po 3 saata maksimum.....decata sto mu se bliznaci po 5 godini nosat paketi mleko na ramo od po 12.....

Nekni citam.Somaliecot ima IQ 53 kako Troskavec, Avgana ima IQ 59 kako lebedot....Nemam.okolu mene mnogu Ukrainci i Somalijci iako i dvajcara se paraziti... Avgana e obicno mladi maski izdrogirani nema mnogu so Familii somalijcite se nekade od 3 do15 deca vo sekoj stan....ednas go nosev deteto na doktor na eden Somaliec 7te deca im pravea pregledi i dvete devojcinja mu se vikaa Muhamed... mene do den denes ne mi e jasno kako zensko da se vika Muxamed, zenata mi vika kako.mozes da se zanimavas so glupi temi i muabeti. Sve ima na ovoj svet.....

Ovoj raaboti vo metalna fabrika, zima samo 1600 evra Kindergeld za 7 deca i 500 evra za dete do 2 godini porodilno... nema.pomos no za kirija ni druga pomos...spie po 3 saata maksimum.....decata sto mu se bliznaci po 5 godini nosat paketi mleko na ramo od po 12.....
Милсев да не живее од социјална помош и од 9 детски додатоци додека државата му плаќа кирија за стан и сметки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom