K-15

• Креатор на темата Креатор на темата HungryWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Гордоста на Македонија К-15 нема рамни бе ако сакаш некој да насмееш дај му линк од јоу тјуб со некоја смешка од К-15 и 100% ке го насмееш знам од искуство:pipi:

Џерманците коа ја измислија партината локомотива ние за три дена имаме готов нацрт направено за НЕпарна локомотива !!! :pos2:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=JGoEDEK4thM[/media] - Нај смешниот клип што сум го гледал у мојот живот Дефинитивно... До солзи сум се смејал....

Не можев да ја најдам таа другата тема за К-15 телевизија па да напишам тука :) Од денеска ете ја вклучија и на CableTel, мислам дека е на местото на HAYAT.

Тошо е синот,Миле таткото играат оро на свадба...

Toшо:Тате,тате!една сваќа пита за тебе...
Миле:ако,ако бе сине...
Тошо:Тате,тате!таа сваќата пита за тебе...
Миле:И шо вика сине?
Тошо:Која е таа будала со цвикерите?

ne be ova e koa toso ke go zenat so na bapco kerkamu i na svadbata blazo mu vika na bapco:
Tate,tate edna sfaka me pita za tebe?
So te pita be?
Koja e naa budala so naocarite so igrae:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: k-15 руллз

малце ке киднам од темава ако глеа некој прва лига на к-15 тв и ако ја знае типката шо води нека каже одма... П.С.Типката од шо е убава почнав да ја сањам... сите термини на прва лига ги знам :tv:

Го глеаше ли некој денес скечот со маратонецот Климе цацко го учи да плива и вика ова е совршено дете ...перфектен маратонеци оп одеднаш го снемува Климе и Цацко вика дај друго дете отиде ова јебига се мочав од смееење:pos2::pos2::pos2:

Го глеаше ли некој денес скечот со маратонецот Климе цацко го учи да плива и вика ова е совршено дете ...перфектен маратонеци оп одеднаш го снемува Климе и Цацко вика дај друго дете отиде ова јебига се мочав од смееење:pos2::pos2::pos2:
go gledav jas go ima i na youtube samo pobaraj go malce

Најмила моја...
Толку долго, ооооооо, долго размислував како да ти пријдам и мислам дека го одбрав најдобриот начин како да го сторам тоа.
Во првиот момент кога те сретнав, посакав да се претворам во рајска птица, да слетам на твојте бедра и нежно да ги погалам твојте прекрасни уши со мојте шарени крила.
Жарот од твојте очи сеуште тлее во моето срце, и секогаш кога сум со тебе се разгорува во љубовен бронхитис кој што секој следен миг е се појак, ооооооо, појак и преоѓа во хроничен.
Од твојата прегратка добивам морници, ехото на твојот здив трае бесконечно и се губи во ФејдАут на љубовен занес.
Секој твој поглед е нов рефрен во нашата љубовна песна и илјадници пати се повторува во мојте соништа како прекрасен љубовен дупли албум на страста.
Наутро кога се будам, безброј пати се прашувам зошто сум баш јас тој, избраниот, да бидам со тебе и секогаш да бидам само твој..

Нормално ова го збори Тошо Малерот(будалата) :vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тошо:Ја батка...не ебам жива сили!И сите ми викаат,браво бе Тошо тоа е муж!
Па тоа е бе батка,не ко овие клошариве што идат у седум сабајле по леб!Кој купуе леб денес у седум сабајле бе?!
Иначе незнам како оваа мојава може оној клошар да го фати за швалер!Типот и дужи 200 марки три месеци!Многу е глупа!!!
У меѓувреме му се мота женаму тука и овој и вика:
Маче ај не ми се мотај тука додека работам по дома!Ја ти се мешем кога гледаш спортски преглед?Хеее она мене...Ај иди до кај комшиката!:pos2::pos2::pos2:

Тошо го стопира Миле
Тошо:Батка абе имам проблем!
Миле:Шо проблем бе имаш?
Тошо:Секој ден кењам у 8!
Миле:Е што има тука чудно?
Тошо:Па се будам у 9 бе батка!:pos2::pos2::pos2:

eci peci pec jas sam mala prepelica pec sum se smeel na toa kako div patak pred parenje:D ama ne e vaka forata bolje e da gi gleash

ај ве молам ставете некое видео со бапчо.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom