Подобро ни самата немаше да кажам.Порано со национално-политичките ремети беа закон. Од неодамна почнаа по идиотски вицови шо ги читаат од магазин да праат скечови и не ги бива. Се глеа дека немаат идеи више. Знаат од време на време некој добар скеч да напраат али се на се... мислам дека им дое време за пензија.
Порано со национално-политичките ремети беа закон. Од неодамна почнаа по идиотски вицови шо ги читаат од магазин да праат скечови и не ги бива. Се глеа дека немаат идеи више. Знаат од време на време некој добар скеч да напраат али се на се... мислам дека им дое време за пензија.
Епа и вие сега, се фаќате за ситното....сега се на национална телевизија такозвана МТВ, државна е ипак мора малце ред и дисциплина.Подобро ни самата немаше да кажам.
Ко да си ми ги прочитал мислите.
Не се согласувам.Уште пред да дојдат на МТВ им опадна интензитетот.Епа и вие сега, се фаќате за ситното....сега се на национална телевизија такозвана МТВ, државна е ипак мора малце ред и дисциплина.
Уште се добри, ако случајно се побара поим за ТВ хумор во Македонија сите ќе ги посочат К-15...плус К-15 продакшнне се бавта само со скечеви, тие им се онака за ќејф. Дечките работат на уште милион други реклами и триста карики
Вицовите изгледаат посмешни кога Миле Тошо и Цацко ги прикажуваат,
Морам да кажам дека тука си во право...Епа и вие сега, се фаќате за ситното....сега се на национална телевизија такозвана МТВ, државна е ипак мора малце ред и дисциплина.
Уште се добри, ако случајно се побара поим за ТВ хумор во Македонија сите ќе ги посочат К-15...плус К-15 продакшнне се бавта само со скечеви, тие им се онака за ќејф. Дечките работат на уште милион други реклами и триста карики
Вицовите изгледаат посмешни кога Миле Тошо и Цацко ги прикажуваат,
Ej....да бидеме реални, забораваш вицови брзоНе се согласувам.Уште пред да дојдат на МТВ им опадна интензитетот.
А не гледам ништо смешно во прикажување на виц кој што сум го чула 100 пати претходно од луѓе кои можеби и подобро ми го претставиле вицот, па дури и Џим Кери да го објаснува.
Рекламите им се интересни, тоа признавам.:wink:
Најоригинални македонски реклами прават,тука капа им симињам.
Ej....да бидеме реални, забораваш вицови брзо![]()
Еве види на нивната Web стрна може таму го има тој скеч шо го бараш www.k-15.com.mkМоже ли некој да ми го најде па да го прати, да го закачи на youtube или на zshare, rapidshare.... како било и кај било, ве молам најдете ми го скечот кога Миле е ловџија, Тошо е поп а Цацко и Господ, она со "Пу да ти ибам, раката да ти ибам!"
Најдобар скеч според мене, паднав од кревет од смеење прв пат кога го гледав...
Хахаха, ако де нека навредуваат, полицајците заслужуваат, стварно се глупи бе! Со тие глупи акции...Јас мислам дека некогаш К-15 навредуват чувствата на пр: оние шо се полицајци или плавушите. А инаку прават смех.. :smir:
хахахахахахаххах:pos2::pos2:Хахаха, ако де нека навредуваат, полицајците заслужуваат, стварно се глупи бе! Со тие глупи акции...![]()