75 милиони евра за смена на името нуди Дркојани

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
А медот кој го собира?
Слушај.Ако имаш најминимални познавања од економија ќе знаеш која е разликата меѓу бојкотирање на грчки производи во МК и бојкотирање на грчки компании во МК.:toe:

Слушај.Ако имаш најминимални познавања од економија ќе знаеш која е разликата меѓу бојкотирање на грчки производи во МК и бојкотирање на грчки компании во МК.:toe:

Ma sve bojkotiram!!!

peder li go drzi skopsko
i posle nemalo da vikaat da se vika drzavata skopje
е па брат кога продаваја нашиве политичари фабрики и незнам што на грците,ние си ги вадевме очите кој се подобри дали вмро или сдсм,а како што гледам пак на некои не му иде паметот.
корпичка сама си го барала:smir:

За 75 милиони евра да менеме име? Не се нормални цццц маму и јебем

Слоу даун бре.. зарем е важна сумата? Иако намерно е дадена таква смешна сума која е со цел да не омаловажи демек толку не проценуваат дека вредиме замисли... меѓутоа
Не смее да се става цена на Македонија.

Не сме стока на продажба ниту земјата!

ovaa kravata drkojani kazuva vicovi za da ja smee grcija.
a onoj klovnot kelav(papandreu) pa od opozicijata denes padnal od tocak.
sakal posmesen da izleze od kurvata ama se zaebal.:pos2::pos2:
si skrsil edno rebro i sredniot prst:pos2::pos2::pos2:
sto ke pravi kutriot sega, nema da moze da si brca vo g*zot. ke go pravele operacija pa utre KuRomanlis ke go posetel :pos: oti doda dora ne mu e od "partijata"-ne moze da mu zavrsi rabota.

А зашто сеа не им текнува на нашиве да им понудат 2 денари за да ја купиме Гејлада? :pos::pos: Море и тоа им е многу...

ццццццц не ми се веруе бе... каква дрскост, каков идиотизам... шо им е поентава со пондава не ми е јасно само, да се опипа пулсот дали може да се пазарат ко за стока или повторно сакаат да не понижуваат со разноразни кретенштини... абе мамата беее.... абе да даде господ утре на вести да кажат дека пола грција е болна од ебола па да треба граници да затвараме да не се шири заразата од тоа копилињара педерски.

Грциве нема на кој да се прави веле сила (Од Турција го јаде стапот, од Албанија страв и фаќа да не им се населат) па така под мишка со Бугарите и ќе се прават БАЛКАНСКА СИЛА на 21век... Педерчишта.
Си играт мајтап со нас, али ако... единствена грешка што ние можеби би направиле е ако некој ден Грција клекне да не ја докрајчиме.

ццццццц не ми се веруе бе... каква дрскост, каков идиотизам...

Затоа треба да се учи историја, да се знае со кого имамаме работа.

Има една поговорка за нив, не им верувај и кога ти носат подароци, ама има и друга, откако ќе се поздравиш, изброј си ги прстите.

Битката допрво почна со нивната кампања неколку месеци пред самитот во Букурешт, сега следуваат се подрски и подрски потези. Крајната цел им е да ги инструментализираат Албанците додека не блокираат на меѓународен план.

Треба да се подјебаваат на вакви предлози, ние да им понудиме повеќе пари за нешто слично...

Грциве нема на кој да се прави веле сила (Од Турција го јаде стапот, од Албанија страв и фаќа да не им се населат) па така под мишка со Бугарите и ќе се прават БАЛКАНСКА СИЛА на 21век... Педерчишта.
Си играт мајтап со нас, али ако... единствена грешка што ние можеби би направиле е ако некој ден Грција клекне да не ја докрајчиме.

За секоја нација е ногу битно каков непријател има. Повеќето нации бираат најчесто послаби противници за политичарите да имаат лесна победа. Но има случаи каде работите гадно се зезнуваат. Кај нас проблемот е дома, во петтата колона, во купените политичари, не e толку во FOPOG.

Bakojani cigancica neka si gi potrosi tie pari za grckite patista, koi se ednakvo losi kolku i nasite. Od Solun do Atina, samo na 100 km ima avtopat i toa los, a ostatokot e obicen magistralen pat.

Kolku pari im ima dadeno Bakojani na nasive politicari koi se zalagaat za promena na imeto?

Значи живи смешки се ова атињаниве :tapp:

А Дора има е маскота на годината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom