75 милиони евра за смена на името нуди Дркојани

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас културно би и се заблагодарил и би и порачал да си ги стави во задникот една по една во банкноти по 10 долари, а бидејќи задникот и е голем ќе може сите да ги собере.:)

abe kakva takva ti perni i go pa posle fali se:pos::pos::pos::pos::pos:
a inaku neka ni gi dadat parite ima site javno gz da si brisime
не бе со парите ќе си купиме вили во солун и ќе пишиме добредојдовте во долна македонија:smir:

не бе со парите ќе си купиме вили во солун и ќе пишиме добредојдовте во долна македонија:smir:
:pos::pos::pos:
mislam deka e dobra idea sea ke si otvoram smetka na banka pa ke presmetam kolku pari treba da mi dadat i ke mu baram moze ke ispadne rabota:pos::pos::pos:

Шала на страна ама ваков “предлог“ е уште една од низата навреди и омаловажувања кон нашиов народ.

Со какви само фашисти си имаме работа луѓе.

народот е против,сега се останува на нашиве политичари.ако заеби некој работа тоа се тие никој друг:smir:
а за да не ја заебаат треба малце да ги подплашиме ние народот да им докажеме дека не сме овци.нели браќа и сестри????

a moze i da mu gi zememe parite i posle da se pravime na toso kako oni sto se pravat deka makedonija bila hellass:tapp::tapp:
btw bakojani moze da mi :drk: i :pusk:

народот е протиф,сега се останува на нашиве политичари.ако заеби некој работа тоа се тие никој друг:smir:
а за да не ја заебаат треба малце да ги подплашиме ние народот да им докажеме дека не сме овци.нели браќа и сестри????
taka e be bratce
ostaj zaebancija no neli treba da napravime nesto antipedersko na primer da ne se kupuva pederski proizvodi,benzin i da ne se keca bakojani(za nase dobro imala picajzli):pos::pos:

Неебаната циганска крава би можела да го попуши малце за почеток, а за понатаму ќе видиме...
Море мамето нивно циганско...
Сакаат раздор да ни праат.

taka e be bratce
ostaj zaebancija no neli treba da napravime nesto antipedersko na primer na da ne se kupuva pederski proizvodi,benzin i da ne se keca bakojani(za nase dobro imala picajzli):pos::pos:
брат јас веќе се навикнувам на македонката(мислам на плескавицата)
на гравот ова она македонско само да е.само сега битолскава пивара што ја зезна не чини остана уште дабот и крале наш,скопсково е екстра ама пак гркот го држи да му ебам живите:toe:

Пиј Скопско бе.Газда е Атињанин ама вработените се наши.Немој да пиеш Пилс Хелас.:helou:

брат јас веќе се навикнувам на македонката(мислам на плескавицата)
на гравот ова она македонско само да е.само сега битолскава пивара што ја зезна не чини остана уште дабот и крале наш,скопсково е екстра ама пак гркот го држи да му ебам живите:toe:
peder li go drzi skopsko
i posle nemalo da vikaat da se vika drzavata skopje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom