75 милиони евра за смена на името нуди Дркојани

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Bakojani cigancica neka si gi potrosi tie pari za grckite patista, koi se ednakvo losi kolku i nasite. Od Solun do Atina, samo na 100 km ima avtopat i toa los, a ostatokot e obicen magistralen pat.

Kolku pari im ima dadeno Bakojani na nasive politicari koi se zalagaat za promena na imeto?
abe na sdsm mora da mu ima dadeno nekoe denarce i ovie od vozbuda pocnAle da svrsuvaat I ZA TOA ONI SAKAAT DA GI SMENAT VMRO
abe ako dava para kurojani treba da ni dade na nas obicnite luge a politicarite kako ljubco ima kojznae kolku bankarski smetki vo svajcarija
:baeh::baeh:

POZDRAV DO :drk:-JANI:pos::pos:

Со оваа изјава т.е понуда за купување,грција потврдува дека сака да купи се што е наше Македонско а доколку не може да го купи ќе го украде или фалсификува, И дека не сака да постои Македонија како Држава.Овие Изјави на Дркојани одат само во наша корист,ако само нека продолжат вака,им се гледа крајот и на нив.

И уште се потврдува дека ние сме постоеле постоиме и во иднина ке постоиме како Македонци,А грција ни го оспорува тоа.

Понуди 75 милиони евра за Коридорот 10 и постепено(читај: неколкудецениско)укинување на визите за македонските граѓани ако Скопје престане да биде тврдоглаво по прашањето за името.

Прифаќаме?:pos:
Oд кај е оваа информација ?

Ама оваа Дркојани се мрднала а?? Ноу уеј! Не се прифаќа :nenene:

Типичен ПОТКУП, меѓутоа за да биде и типичен ГРЧКИ ( Цигански) е фактот што Бацијани всушност ни ги нуди ЕВРОПСКИТЕ пари од фондовите на ЕУ наменети за развој на регионот,а со чија распределба во моментов раководи Грција.

Значи не се ниту нивни парите..

Абе ајде не правете глупи муабети, нудела 75 милиони, па и да нуди кој ќе ги прифати тие смешни пари, па и 75 милијарди да бидат нема да бидат прифатени за промена на името. Многу детски ми изгледа муабетов.

Типичен ПОТКУП, меѓутоа за да биде и типичен ГРЧКИ ( Цигански) е фактот што Бацијани всушност ни ги нуди ЕВРОПСКИТЕ пари од фондовите на ЕУ наменети за развој на регионот,а со чија распределба во моментов раководи Грција.

Значи не се ниту нивни парите..

Isto kako sto Grujo so narodnite pari gradi sportsi sali za partiski celi.
Vish, kako e lesno so tugi pari da se kuropecas ?

Тууу, првпат кликам на темава, и уште пред да ја отворам знаев дека и оваа ќе биде исполитизирана :)

:pos::pos::pos:

ПОГЛУПАВ коментар неможев да прочитам!

Спортски сали за партиски цели.... :nesvest: Европското ракометно првенство годинава кое се одржува во Македонија исто така за партиските цели на Грујо...

дај бе партиски војничиња покажете малце достоинство...збориме за парите од циганите , не збориме ниту за грујо ниту за шекеринска.Дајте не уште малце воздух да дишеме...20 дена ќе не труете со вашите лајна што ќе ги кажувате.

што се однесува до парите, може да си ги земе Дора Какојани и да си ги стави во делот од нејзиното тело што асоцира со нејзиното презиме :nesvest::nesvest:

offtopic :>
Значи колку сте патетични во коментариве тоа е чудо, појма да се немало што се пишува.

Лесно е за Грција да се фали со туѓи европски пари, но ние не сме трговци, ниe сме и ќе останеме Македонци, и тоа не зависи од грчките пари, рече министерот за надворешни работи Антонио Милошоски

Меанџи убаво и кажал на бакојани, па дури и пратил и мејл :)

писмото тука

А еден текст ќе пастирам тука:

Не дека немам поминато смрдливи пички како онаа на Бакојани, ама оваа нејзинава кај помине габи растат (ми кажувале колеги... ја куртон ставам). Пичку матер кај се погоди ваква ороспија да ја стаат за надворешни работи мислиш секој момент ќе се издупи со пилотот. А и лицето и е прилично негувано ко излитен мауспад. Од различен агол различна фаца има. Него, мене ме копкаше количината на сперма што дневно ја прима на турнеиве низ Европа. Пошто, реално глеано, курвичево многу го пие. Ја мислам дека е измеѓу 4 и 5 децилитри, што според количеството на белковини, ја држи ококорена за време на еден цел 3 часовен симпозиум. И од кур на кур, почна нешто со името да провоцира у стил да се покаже пред владата у Грчка. Јас знам што и е филмот. Нејќе да ја сменат додека не ги испуши сите курови во Европа. Кога ќе се заврши ова со името, со Берлинскиот Ѕид ќе се фати нешто да го обновува... Одма познавам пичиња ко неа. Жена што лае пуши, а не каса. А има нога ко Зевс. Влакната директно од мускули и растат. Цицка гранит, пупка олово. Кога Дора се ебе молњи паѓаат велат... Се проценува дека првото НЕ во животот ќе и го каже на Македонија во НАТО. Иако може и ние да и го ставиме без вето. Ама у принцип многу е фина и никој не одбива. Длабоко грло топлина држи.... на сметка на забите. Знае кога да се отвори, издржлива е и упорна. Резултатите се гледаат.... вистинска муза за улимејт фак... И во целост ја потврдува мојата теорема:
Ефтините пички сите ги фалат.

"Не зезај Меанџи не се согласувам со тебе, баш е сочна. Сигурен сум дека прави утоп кога свршува, ејакулира ко коњ.
Тој газ ко два карпуза, лешници моеш да кршиш на него, или да се соберат четврорица бриџ да играат.

Дора читала за Клеопатра, учејќи за Птоломеевата династија, дека Клеопатра користела млеко од магаре, за подмладување на кожа. Магарето и го донеле, каде е млекото? Што да ви кажувам понатаму, кутрото магаре. Магарица треба мори Доро, магарица ко тебе.

Кам дампстр. Целата сперма ја собра од цела европа, бар онаа третина од европа кои не се педери сеуште.
Дора е загрижена. Што повеќе педери, тоа нејзиното влијание е помало. Затоа бргу се става во промет, уста, раце нозе, се што е можно користи.

Не ми се збори за секс на тема на која ја има бакојани. Кај ми ја спомнавте професоре, сега бар недела дена ќе ми е во глава. Мојата глава и не е толку голема за цела бакојани во неа.
1z1d1ue.jpg

Што и вика попов на сликава, после ова пак блоуџоб? Хахаха, едвај чекам, му намигнува, само ти кажи Скопје.
Келавион позади сака да каже немој, не знаеш каде одиш.
Инаку ја глеав со Милошоски и после со оној главниот од он. Двајцата заедно не ја стигаат. Грамадна пичка е.
За разлика од Надежда михајлова. Таа беше понежна, покревка.

Јас бидејќи сум патриот би се жртвувал, дури и да загинам, би отишол по патот во неповрат.
Има многу страшни прикаски околу дора.
Пушела добро, али кога ќе побарала секс, брат тоа било не барање, земање и тоа какво.
Малкумина кои биле со неа успеале да се вратат, ретко кој од нив сака да збори.
Страшните вистини за гадните перверзии се илустрирани во неколку документарци како „Јас на службен пат“ (исповед на младиот македонски министер), „Ноќна дора“, „Батко Јани“, „Дора и марули“ и последниот насловен едноставно, „Газот“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom