На што се палат тинејџерите? Цеца, Лукас, Џогани, Миле и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека, значи мислам дека конечно некако се намалува интересот за вакви работи. Од друга страна Ѕвездите на Гранд и понатаму се во функција на стимулатор и потсетување на народот па и младите што катара им одговара да слушаат од страна на Балканов :D

Да ги нема и нив апла на арно работава че оди.

Мислам дека, значи мислам дека конечно некако се намалува интересот за вакви работи. Од друга страна Ѕвездите на Гранд и понатаму се во функција на стимулатор и потсетување на народот па и младите што катара им одговара да слушаат од страна на Балканов :D

Во Студенските домови да видиш само што се не се дешава од Блгарска Чалга до тешки турбо фолк музика... така да има време додека се опраат и ако се опраат некогаш :D

mnogu iskacas po tie andergraund mesta kaj so svirat rejdiohed i grin dej, zato taka ti izgleda, pomesaj se malce megju rajata pa ke vidis sto se slusa:D

mnogu iskacas po tie andergraund mesta kaj so svirat rejdiohed i grin dej, zato taka ti izgleda, pomesaj se malce megju rajata pa ke vidis sto se slusa:D
Абе ни таму не излегувам. Ко старине сум станат, во 8-9 прам некоја пијачка до кај 22 часот и дома да ме нема. Не ми е интересно некако :D

Ептен ретко свирка ако зачекам, еднаш месечно.

Абе ни таму не излегувам. Ко старине сум станат, во 8-9 прам некоја пијачка до кај 22 часот и дома да ме нема. Не ми е интересно некако :D

Ептен ретко свирка ако зачекам, еднаш месечно.
Има ли уште свирки позади реклами како го викаа кај што е мамли сендвичарта знам порано одевме таму на свирки било рок или метал. :D?

Има ли уште свирки позади реклами како го викаа кај што е мамли сендвичарта знам порано одевме таму на свирки било рок или метал. :D?
Апореа е тоа. Нема веќе 5-6 години :D Пред да ја затворат таму пуштав 4 години негде секој викенд музика. Сега истата е преместена во нов кафич Арт во кој настапуваат ѕвезди од типот на Панчо ДНК и Тони Зен. Нема допирна точка со рок.

Апореа е тоа. Нема веќе 5-6 години :D Пред да ја затворат таму пуштав 4 години негде секој викенд музика. Сега истата е преместена во нов кафич Арт во кој настапуваат ѕвезди од типот на Панчо ДНК и Тони Зен. Нема допирна точка со рок.
Ццц лошо, многу лошо :D пошто порано идев таму скоро секоја недела и баш имаше моабети дека демек ако влегуваш таму или си мрднат или си наркоман и такви работи зборуваа а уствари ние одевме на свирки не дека нешто сме праеле ама ај... Таков некој чуден менталитет имате кај вас кога се односи за рок или метал. Ова ти го зборувам за луѓево што не слушаат таква музика и кога ќе излезевме од таму одма напреку те гледаат... Сега незнам колку е сменето ама штом го затвориле очигледно доста работи се отидени...

iskreno bolje ceca i aca lukas ke gi slusam nego tie:D

iskreno bolje ceca i aca lukas ke gi slusam nego tie:D
На ,,модерното" се ложат дечките во Прилеп. Додуша има едно фино местенце кај старо Соник каде се начекува по некоја добра свирка, па и народ од старата Апореа. Истите 100 души преку сила се. Плус по некој нов оти е прилично ново местото и така. Во глобала сме роќерски град :D

Ццц лошо, многу лошо :D пошто порано идев таму скоро секоја недела и баш имаше моабети дека демек ако влегуваш таму или си мрднат или си наркоман и такви работи зборуваа а уствари ние одевме на свирки не дека нешто сме праеле ама ај... Таков некој чуден менталитет имате кај вас кога се односи за рок или метал. Ова ти го зборувам за луѓево што не слушаат таква музика и кога ќе излезевме од таму одма напреку те гледаат... Сега незнам колку е сменето ама штом го затвориле очигледно доста работи се отидени...
Ти слушаш рок и метал? :confused:

Најискрено пробав да бидам толерантен и да тргнам предрасудите во врска со турбофолкот. Но после вечерва само ги зациментирав некои ставови. Сум бил досега на над 100 рок/панк/метал свирки, и на ниту една не сум начекал тепачка. А се пиело, се журкало и се со ред. Денес ради пријатели постоив ебени 20 минути на Аца Лукас и во тие 20 минути бев сведок на точно 3 тепачки. Тешка шабанарија. Сигурен сум дека има исклучоци во таа огромна толпа, дека се наоѓа и по некое паметно детенце, ама од тоа што видов ќе да стануваше збор за нискоинтелектуална багра чии нагони, лесно се палеа. Но небитно. На крајот на краиштата јас бев само обичен деген кој ја набљудуваше околината и пробуваше да си објасни по некој момент додека останатите беа ептен СРЕЌНИ и уживаа. Кур ги боли шо мислам јас за таквата музика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom