a9mkd
Љетиф
Добра е оваа музика за луѓе со оштетувања на мозок. Па со среќа нека им е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Студенските домови да видиш само што се не се дешава од Блгарска Чалга до тешки турбо фолк музика... така да има време додека се опраат и ако се опраат некогашМислам дека, значи мислам дека конечно некако се намалува интересот за вакви работи. Од друга страна Ѕвездите на Гранд и понатаму се во функција на стимулатор и потсетување на народот па и младите што катара им одговара да слушаат од страна на Балканов
Да ги нема и нив апла на арно работава че оди.
Мислам дека, значи мислам дека конечно некако се намалува интересот за вакви работи. Од друга страна Ѕвездите на Гранд и понатаму се во функција на стимулатор и потсетување на народот па и младите што катара им одговара да слушаат од страна на Балканов
Да ги нема и нив апла на арно работава че оди.
Абе ни таму не излегувам. Ко старине сум станат, во 8-9 прам некоја пијачка до кај 22 часот и дома да ме нема. Не ми е интересно некакоmnogu iskacas po tie andergraund mesta kaj so svirat rejdiohed i grin dej, zato taka ti izgleda, pomesaj se malce megju rajata pa ke vidis sto se slusa![]()
Има ли уште свирки позади реклами како го викаа кај што е мамли сендвичарта знам порано одевме таму на свирки било рок или метал.Абе ни таму не излегувам. Ко старине сум станат, во 8-9 прам некоја пијачка до кај 22 часот и дома да ме нема. Не ми е интересно некако
Ептен ретко свирка ако зачекам, еднаш месечно.
Апореа е тоа. Нема веќе 5-6 годиниИма ли уште свирки позади реклами како го викаа кај што е мамли сендвичарта знам порано одевме таму на свирки било рок или метал.?
Ццц лошо, многу лошоАпореа е тоа. Нема веќе 5-6 годиниПред да ја затворат таму пуштав 4 години негде секој викенд музика. Сега истата е преместена во нов кафич Арт во кој настапуваат ѕвезди од типот на Панчо ДНК и Тони Зен. Нема допирна точка со рок.
Апореа е тоа. Нема веќе 5-6 годиниПред да ја затворат таму пуштав 4 години негде секој викенд музика. Сега истата е преместена во нов кафич Арт во кој настапуваат ѕвезди од типот на Панчо ДНК и Тони Зен. Нема допирна точка со рок.
На ,,модерното" се ложат дечките во Прилеп. Додуша има едно фино местенце кај старо Соник каде се начекува по некоја добра свирка, па и народ од старата Апореа. Истите 100 души преку сила се. Плус по некој нов оти е прилично ново местото и така. Во глобала сме роќерски градiskreno bolje ceca i aca lukas ke gi slusam nego tie![]()
Ти слушаш рок и метал?Ццц лошо, многу лошопошто порано идев таму скоро секоја недела и баш имаше моабети дека демек ако влегуваш таму или си мрднат или си наркоман и такви работи зборуваа а уствари ние одевме на свирки не дека нешто сме праеле ама ај... Таков некој чуден менталитет имате кај вас кога се односи за рок или метал. Ова ти го зборувам за луѓево што не слушаат таква музика и кога ќе излезевме од таму одма напреку те гледаат... Сега незнам колку е сменето ама штом го затвориле очигледно доста работи се отидени...