Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
И јас навивам за Колумбија, иако Бразил ќе победат :unsure:

Kolombia .. Не само што ме пленија со нивната игра и ми ги освоија симпатиите, туку и само нив ги чекам за пролазак даље, све друго фатив само уште нив ги чекам на ливче прекрасен 2,70 коеф за Колумбија иде даље :D

Колумбија ! Дека секогаш сме си против фаворитите :cool:
А реално очекувам уште еден тврд натпревар иако и двете екипи се доста офанзивни, најверојатно победникот ќе се знае после 2х15 продулженија или изведување пенали (y)
А кој те излажал дека Бразил е фаворит:icon_lol:.

А кој те излажал дека Бразил е фаворит:icon_lol:.
Абе заради името, историјата, домашниот терен и се тоа е повеќе фаворизиран од медиумите, тоа што Колумбија отвара се пред себе е друга работа :icon_lol:

526554-bolelshhiki-sbornoj-brazilii.jpg

каков Нејмар какви бакрачи...

Двеста пати кажав и пак ќе кажам, штета што не игра Фалкао. Да играше ќе ја играв Колумбија проаѓа даље, плус квота е 2.90.... Еј дали ќе навивам за КОЛУМБИЈА?! :D

Едноставно неможам ни да замислам утепаниов Бразил да ја тепа оваа кокаинска машинерија(Колумбија де) .Се надевам дека нема да суди некој јапонец или друг косоок дебил,изгледа друга перспектива имаат со тоа кривите очи.

Бразил се разочарување на ова светско, сите очекуваа дека како домакини и ради тоа што се Бразил ќе бидат доминантни, а тие беа доминантни само со црнгелите од Камерун. Колумбија од друга страна, се одлична екипа, играат како да се на дрога (шта га знаш, може и се). Ја ќе си навијам за Колумбија, пошто до сега со кој и да играа се покажаа исклучително квалитетно. Да играше и Радомир Фалкао, со глава ќе гарантирав дека проаѓаат понатака.

kokain kokain to je prava stvar, zivela Kolumbija I Pablo Eskobar (y) ( 23 sekunda )

Ајмо време е Бразил да покаже зошто беа први фаворити за титула...

Brazil starting XI: Julio Cesar; Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Fernandinho, Paulinho; Hulk, Oscar, Neymar; Fred

Colombia starting XI: Ospina; Zapata, Yepes, Armero, Zúñiga; Sánchez, Guarín, Cuadrado, Rodriguez, Ibarbo, Gutierrez

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom