Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој така, не си ти глупEve jas sum glup i ne razbiram od nauka.
Sam se vregjam, i sum glup.Nasmejte se, ne e na odmet.
Kolku e interesen zivotot, zabaven, smesen, interesen....
Jebiga, mislea deka zivotot na religioznite e dosaden...aj aj
Ha ha haНемој така, не си ти глуп
ние сме паметни.
Чекај, не брзај... треба прво да падне една анкета на темава. Да се консултирам прво. Сепак мислам дека треба најпрво да ги прашаш другите што мислат за тебе па да споредиш дали ви се склапаат погледите.Eve jas sum glup i ne razbiram od nauka.
Sam se vregjam, i sum glup.Nasmejte se, ne e na odmet.
Kolku e interesen zivotot, zabaven, smesen, interesen....
Jebiga, mislea deka zivotot na religioznite e dosaden...aj aj
Da gi prasam drugite sto mislat za mene?Чекај, не брзај... треба прво да падне една анкета на темава. Да се консултирам прво. Сепак мислам дека треба најпрво да ги прашаш другите што мислат за тебе па да споредиш дали ви се склапаат погледите.![]()
Ма то ти је интересантното...[DOUBLEPOST=1401726494][/DOUBLEPOST]Знае некој како се создава анкета на одредена тема?[DOUBLEPOST=1401727836][/DOUBLEPOST]Ок, додека да се снајдеме околу анкетата, очекувам мислења за тоа кој е вашиот омилен јунак од подфорумот Религија и зошто?!!! (учеството на секој член е доброволно).Da gi prasam drugite sto mislat za mene?
Aj aj aj...kje zaglavam, sam sebe kje koljam.
![]()
Простено нека ти е од мене!
Анкета знам како се прави кога отвараш нова тема. Таква опција ти е дадена на самата страна додека правиш наслов и пишувам прв ком. (т.е. треба убаво да прочиташ се), а на постоечка незз. Но може да составиш прашање ти и со цитат секој да се изјасни ко сеа што направи.Ма то ти је интересантното...[DOUBLEPOST=1401726494][/DOUBLEPOST]Знае некој како се создава анкета на одредена тема?[DOUBLEPOST=1401727836][/DOUBLEPOST]Ок, додека да се снајдеме околу анкетата, очекувам мислења за тоа кој е вашиот омилен јунак од подфорумот Религија и зошто?!!! (учеството на секој член е доброволно).
Така беше порано ама сега кога отварав темата не ми даде таква опција.Анкета знам како се прави кога отвараш нова тема. Таква опција ти е дадена на самата страна додека правиш наслов и пишувам прв ком....
Ти гледај првите три букви од овошјето горе да не ги добиеш наскоро.„Екипата“ се повеќе и повеќе е во форма.
Се сликаа сите за пасоши!
Добар состав...ќе си апнат „попара“, а и банани ќе им дадеме.
Јас ништо не добивам со тоа, само вие можете да изгубите!Ти гледај првите три букви од овошјето горе да не ги добиеш наскоро.![]()