Bog
Само Бог може да ме суди
- Член од
- 3 мај 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 306
ВистинатаДа, а ти пак ќе се вратиш (како и секогаш) и по твоја логика што ќе изгубиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВистинатаДа, а ти пак ќе се вратиш (како и секогаш) и по твоја логика што ќе изгубиме?
У тој случај кажи што те боли, за да те сместиме у правата екипа.За каков човек сметате некој шо не го боли за религии?
Права екипа? Запалена клада?У тој случај кажи што те боли, за да те сместиме у правата екипа.
Па, да видам какво е расположението на 'верниците' спрема тие што не се заинтересирани за религија.Ако не те боли, што квачиш на религија?
Не, мислев ак си атеист деклариран да те ставиме кај атеистите[DOUBLEPOST=1401742033][/DOUBLEPOST]Права екипа? Запалена клада?
Па, да видам какво е расположението на 'верниците' спрема тие што не се заинтересирани за религија.
Думбле ти е капитенотНе, мислев ак си атеист деклариран да те ставиме кај атеистите
Ја би за гледач.Не, мислев ак си атеист деклариран да те ставиме кај атеистите[DOUBLEPOST=1401742033][/DOUBLEPOST]
Думбле ти е капитенот
Не ми е проблем, од ништо не бегам.Хммм значи неодлучен си и чекаш трансфер... интересно![DOUBLEPOST=1401742298][/DOUBLEPOST]
бегаш без состав на екипи?
Тури ме во агностиците мене.Не, мислев ак си атеист деклариран да те ставиме кај атеистите[DOUBLEPOST=1401742033][/DOUBLEPOST]
Думбле ти е капитенот
Не квачам, туку гледам новоотворена тема. Или ако не пишувам во тој подфорум, забрането е да се коментира?Ај ние ќе одиме на диско, вие квачете на форум религија.
После ќе ви го кажеме расположението.
Хммм значи неодлучен си и чекаш трансфер... интересно!
Тешко у агностици не си квалификуван за таму.Тури ме во агностиците мене.
Не му замерувај, дедо Боже е цврст карактр и моментално се наоѓа сред жестока утакмица. Можеш да го проследиш на тема прашања за атеистите[DOUBLEPOST=1401742944][/DOUBLEPOST]Меѓу другото, он е капитен на теистите, поради водечкиот дух и жар што го има.Не квачам, туку гледам новоотворена тема. Или ако не пишувам во тој подфорум, забрането е да се коментира?
Па тоа не е во согласност со религијата.