Религијата како израз на секоја личност!

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar Nevski
  • Време на започнување Време на започнување

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Локација
North Pole
Оваа тема има за цел да отслика, макар и на метафоричен начин (нека е тоа и автосарказам или сатира) на поактивните членови на подфорумот Религија. Инспирација е земена од @Bog и темата што му беше избришана. Малку да се насмееме, нали...(али без вреѓање).

Порано имаше могучност да се направи анкета на одредена тема. Кај е таа опција?

Eve jas sum glup i ne razbiram od nauka.
Sam se vregjam, i sum glup.Nasmejte se, ne e na odmet.
Kolku e interesen zivotot, zabaven, smesen, interesen....
Jebiga, mislea deka zivotot na religioznite e dosaden...aj aj

Немој така, не си ти глуп
ние сме паметни.

Чекај, не брзај... треба прво да падне една анкета на темава. Да се консултирам прво. Сепак мислам дека треба најпрво да ги прашаш другите што мислат за тебе па да споредиш дали ви се склапаат погледите. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Чекај, не брзај... треба прво да падне една анкета на темава. Да се консултирам прво. Сепак мислам дека треба најпрво да ги прашаш другите што мислат за тебе па да споредиш дали ви се склапаат погледите. :P
Da gi prasam drugite sto mislat za mene?
Aj aj aj...kje zaglavam, sam sebe kje koljam.
:pos::pos::pos:

Da gi prasam drugite sto mislat za mene?
Aj aj aj...kje zaglavam, sam sebe kje koljam.
:pos::pos::pos:
Ма то ти је интересантното...[DOUBLEPOST=1401726494][/DOUBLEPOST]Знае некој како се создава анкета на одредена тема?[DOUBLEPOST=1401727836][/DOUBLEPOST]Ок, додека да се снајдеме околу анкетата, очекувам мислења за тоа кој е вашиот омилен јунак од подфорумот Религија и зошто?!!! (учеството на секој член е доброволно).

Последно уредено:
Ма то ти је интересантното...[DOUBLEPOST=1401726494][/DOUBLEPOST]Знае некој како се создава анкета на одредена тема?[DOUBLEPOST=1401727836][/DOUBLEPOST]Ок, додека да се снајдеме околу анкетата, очекувам мислења за тоа кој е вашиот омилен јунак од подфорумот Религија и зошто?!!! (учеството на секој член е доброволно).
Анкета знам како се прави кога отвараш нова тема. Таква опција ти е дадена на самата страна додека правиш наслов и пишувам прв ком. (т.е. треба убаво да прочиташ се), а на постоечка незз. Но може да составиш прашање ти и со цитат секој да се изјасни ко сеа што направи.:)

Анкета знам како се прави кога отвараш нова тема. Таква опција ти е дадена на самата страна додека правиш наслов и пишувам прв ком....
Така беше порано ама сега кога отварав темата не ми даде таква опција.

„Екипата“ се повеќе и повеќе е во форма.
Се сликаа сите за пасоши!
Добар состав...ќе си апнат „попара“, а и банани ќе им дадеме.
Ти гледај првите три букви од овошјето горе да не ги добиеш наскоро.:P

Ти гледај првите три букви од овошјето горе да не ги добиеш наскоро.:P
Јас ништо не добивам со тоа, само вие можете да изгубите!

Значи, дедо Боже, може да направиш уште еднаш екипи на верници и атеисти со кратки анализи на играчите? (сметам дека банана изрази не се потребни веќе)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom