Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас додуша прашав нешто, сега можеби за некој тоа е глупо прашање за некој не е, но ме интересира што доколку се зголеми нивото на Вардар, дали и покрај тоа што имаме толкава бездна од кеј има шанси таа вода да извира од скопските шахти?

ke izvira ako Vardar ja dostigne kriticnata tocka na izlevanje.Kanalizacijata ni e sranje bukvalno

Таа твитер елита се најголеми мрсули, мислат нешто прават битно за државата а тоа само јадат гомна против Влада и прават глупи твитерастични шали.

10371279_10152478959599533_6281315509490682734_o.jpg

Некој астролог ли е научникот?
Ноншалантно го прифатив тоа на некој сајт го прочитав(српски хрватски или босански) имаше и видео во кое што објаснуваше ово оно....

Јас додуша прашав нешто, сега можеби за некој тоа е глупо прашање за некој не е, но ме интересира што доколку се зголеми нивото на Вардар, дали и покрај тоа што имаме толкава бездна од кеј има шанси таа вода да извира од скопските шахти?

Искрено немам поима,али со тоа што за да го наполни кејот Вардар би требало да порасне најмалку едно 3-4 пати од целиот тој дожд Скопје веќе би било поплавено само од врнежите.

Таа твитер елита се најголеми мрсули, мислат нешто прават битно за државата а тоа само јадат гомна против Влада и крадат глупи твитерастични шали.
средив ;)

Лееее, почна и тука во Велес да врне, е сеа ќе има смеење... :ROFLMAO:

Следен пат коа ке има вакво "НЕВРЕМЕ" прво нешто што треба да направат е да исклучат интернетот во целата земја на 2 дена!!

Што све се изначитав и изнавидов. НАЛЕТ
Да и од Сител да ни кажат дека 30 литри вода лом напраиле.

На фб ми искочи пост од РТС (радио телевизија на србија) кај што прават поголема паника него што треба... Па и нашиве коментираат на постот мислиш вода има до 4ти спрат... Паники без везе...

Искрено немам поима,али со тоа што за да го наполни кејот Вардар би требало да порасне најмалку едно 3-4 пати од целиот тој дожд Скопје веќе би било поплавено само од врнежите.

Не, до толку не ми се верува, но еве, да речеме да порасне за пола метар или пак метар нивото на водата.Зошто јас сепак мислам дека оваа мини поплава е резултат на тоа, нејќе да е само поради некаква си затната канализација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom