Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е производот на Твитер гомнарите кои ставаа хаштази и праќаа до рандом Срби такви статуси и слики. Како не цркнат од радијација ваквиве бе ццц
па и ти што ти сметаат, ако пишале, интересно е што :) не биди партибрејкер

Само што се вратив од кај блиски роднини бидејќи имаше навлезено вода, фала му на Господ ништо страшно само тиња и ѓубре навлезено навреме беше изрегирано. Но, најмногу се изритрав тргнувајќи од дома кај Палма направено езеро, мангупи со џипови намерно одат во најголемиот вир и прскаат на сите страни :facepalm:, никава сообраќајна култура, врвот е кога видов точаци сред булевар уште се бунат што си ги испрскал, а тие возат во вировите.
Скопје нема да го поплават реките, колку што ќе го поплават затнатите атмосферски канализации, подвозници проектирани на некој чуден начин, стара атмосферска канализација, и фрлањето отпад во одводните канали кои треба да ги спроведат сите води во вакви невремиња.

Кај ти е доказот за постоење на хаарп во мкд, нели пред 4 дена го исклучија во Србија и секако еден научник кажа дека за 4 дена ке има земјотреси.
Некој астролог ли е научникот?

па и ти што ти сметаат, ако пишале, интересно е што :) не биди партибрејкер
Абе едно интересно, што да ти кажам, циркус Медрано смешно да ставаш такви апокалипса слики од еден ебан мост и да испаничиш луѓе, пола Македонија има роднини во Србија и сеа мислат дека крајот на светот е тука кај нас.

Само што се вратив од кај блиски роднини бидејќи имаше навлезено вода, фала му на Господ ништо страшно само тиња и ѓубре навлезено навреме беше изрегирано. Но, најмногу се изритрав тргнувајќи од дома кај Палма направено езеро, мангупи со џипови намерно одат во најголемиот вир и прскаат на сите страни :facepalm:, никава сообраќајна култура, врвот е кога видов точаци сред булевар уште се бунат што си ги испрскал, а тие возат во вировите.
Скопје нема да го поплават реките, колку што ќе го поплават затнатите атмосферски канализации, подвозници проектирани на некој чуден начин, стара атмосферска канализација, и фрлањето отпад во одводните канали кои треба да ги спроведат сите води во вакви невремиња.

Него се прашувам како реките нема да имаат влијание кога одводот на пример во Скопје е поврзан со Вардар, па ако се зголеми нивото на реката Вардар, тогаш е логично и таа вода некако да почне да извира од секоја шахта низ градов.Или сум грешка?

Земјотресот не го осетив, надвор бев во тие моменти изгледа. :) Малце ме плаши најискрено, без разлика што сум навикат донекаде. Ама со таква работа нема навикнат, не навикнат. :) За невремето, иако беше страшно, мислам дека не е некое чудо. Колку што памтам редовно удира јако невреме летото. Бар кај нас во Валандово, се сеќавам како помал кога ќе ме изнервираа моите им викав град да удри, оти се нервираат ради грозјето. И после тоа јас бев крив. :icon_mrgr:

Овие што ги направиле сликите преј фор Скопје немаат 2 грама, ама тоа е тоа.

Некој астролог ли е научникот?
Сега ќе видите како после ХААРП се ќе се врати во нормала.
Па бог да чува, зарем на 21 век природни непогоди да се случуваат? НЕЗАМИСЛИВО!

Ова е производот на Твитер гомнарите кои ставаа хаштази и праќаа до рандом Срби такви статуси и слики. Како не цркнат од радијација ваквиве бе ццц
Не си свесна колку се испаничени во Србија. Пред малце порака добивам дали требало помош да се праќа. Овие со хаштагов треба со коприва да се тепаат док има сила некој да ги мава.:facepalm::facepalm:

Баба Рада има ли некоја тревка шо лечи од ХААРП?

Sent from my ST21i using Tapatalk

Колку пари од СМС донации пристигнаа од соседите ?

Подвожњакот кога не е поплавен,некој да отиде да моча после пообилно пиење ќе го поплави не па дожд.Вардар ако некогаш стигне да не поплави со толкав кеј веќе ќе имаме многу поголеми проблеми од Вардар.

Иначе, заборавив да напишам дека прееска баш пред влезот на Рамстор имаше еден на точак, возеше во обратна насока :pos:Среќа немаше коли тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom