Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не е атмосферската ама еве што се се фрла во фекалната :facepalm:

photo.JPG

http://www.plusinfo.mk/vest/138126/...zvadile-rabotnicite-od-fekalnata-kanalizacija

Абе го чистат и го подмачкуваат ХАРП-от бе па малце го пуштиле пробно :P:P:D
Ќе отиде Сплинтер на одмор и Нинџа желкиве глупости прават.

Следен пат коа ке има вакво "НЕВРЕМЕ" прво нешто што треба да направат е да исклучат интернетот во целата земја на 2 дена!!

Што све се изначитав и изнавидов. НАЛЕТ

Заплашени од неверојатниот економски бум на Република Македонија некои преку системот HAARP вечерва на нас Скопјани ни приредија ’’добра ноќ‘‘ ... и поплави и земјотрес ...
... под итно Србите да ја враќаат назад помошта !
Ти лику си за на лекар. Несреќно детство ли е во прашање јас стварно несакам да ти се мешам у интима, одамна сакав да ти пишам директно вака ама ај да не ме сфатиш порешно ама најискрено ти не си добар.

Реков којзнае што е сега со ударниве вести на ТВ и по порталиве, то да ти било ради што се затнала канализацијата и се поплавени улиците...Па кај нас кежуал е тоа ко ќе заврни, овие одма паника прават:pos:

Ти лику си за на лекар. Несреќно детство ли е во прашање јас стварно несакам да ти се мешам у интима, одамна сакав да ти пишам директно вака ама ај да не ме сфатиш порешно ама најискрено ти не си добар.

kopiran e statusot

Еј полека Ѓорче направи разлика помеѓу вистина и шалење ... ти си за на лекар најискрено смири се малку упм

Според институтот се сеизмологија, наредниот земјотрес ќе биде во 00:48, со јачина од 6.8 според Рихтер.

they see me trollin' they hatin'

Не си свесна колку се испаничени во Србија. Пред малце порака добивам дали требало помош да се праќа. Овие со хаштагов треба со коприва да се тепаат док има сила некој да ги мава.:facepalm::facepalm:

Речи им дека треба помош , едно 10 милјарда ќе не спасат.

Подвожњакот кога не е поплавен,некој да отиде да моча после пообилно пиење ќе го поплави не па дожд.Вардар ако некогаш стигне да не поплави со толкав кеј веќе ќе имаме многу поголеми проблеми од Вардар.

Јас додуша прашав нешто, сега можеби за некој тоа е глупо прашање за некој не е, но ме интересира што доколку се зголеми нивото на Вардар, дали и покрај тоа што имаме толкава бездна од кеј има шанси таа вода да извира од скопските шахти?

Според институтот се сеизмологија, наредниот земјотрес ќе биде во 00:48.'
немој не треси да не бидне па после да те бараме под дрво и камен :D

Српскиве портали се алармирани повеќе од нашиве. Пишуваат статии 300 на саат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom