Големо невреме во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HoLfElDeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар да се излева? Уште тоа чудо да го видам остана...

pa najverojatno ke se izleva,sigurno nema vodata da se vraka vo Vrutok.ama za da se izlee sansite se minimalni,a i zborev za izlevanje za kanalizaciite.

fhq6IIN.jpg

Сликава е од кај мене од профил, откако ја земав од темава од некој што ја земал од Facebook и со секое превземање губи пола пиксели. Уште еден круг и ќе биде 8битна.

Да бе на секои 2-3 дена по некоја кола е поплавена...

Значи, не ги врти зборовите така, кога Стоковна куќа „Мост“ во изминатите години е поплавена едно десетина пати минимум, имаш во архива вести за ова, така што ова со колава не е ништо ново, не ме зезајте.

Значи, не ги врти зборовите така, кога Стоковна куќа „Мост“ во изминатите години е поплавена едно десетина пати минимум, имаш во архива вести за ова, така што ова со колава не е ништо ново, не ме зезајте.
Поплавена да, ама не со метро ипол вода...

in the next episode #prayforbulgaria

Искрен, не е ова само кај Стоковната куќа, туку и на други места во Скопје:Југодрво, Пржино, Водњанска, Континентал и уште некои.Она што е најжалосното е тоа што и покрај тоа што веќе имало на некои места од тука поплави и порано, пак проблемите не се решаваат.Поради тоа нерешавање треба сега само да се молиме утре да не врне повеќе од пола саат со истово темпо, зошто дефинитивно после боците за кислород и глисерите ќе станат најупотребуваното јавно транспортно средство.

И таму и подвожњакот кај Цветен Пазар што беше. И двете се најголеми дупки во градов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom