СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
изгубени се судииве ван Европа, смеа ќе биде кога ќе суди Африканец на првенствово.

И јас отсекогаш сум велел. Кој к*р ставаат судии од пи*е си мамино да суди. Се знае бе кој треба да суди. Небаре ако игра Хрватска со Бразил и ако суди Хаурд Веб на пример, ќе им помага на Хрватите. Глупости.

Толку хрватска нема подобар голман?

Не заебавај, се изнабрани Плетикоса. Чорлука е дупе. За разлика од Ловрен :cuc:

До 85-та мин. немал погрешен пас како што кажа коментаторот од швајцарската програма

Зашто све га продали? :D

Многу лошо судење. И заради џапанецов со пеналот ќе останат неприметени катастрофалните грешки на асистентите. Пет пати топката ја помина линијата у аут, овие ништо не досудија, два пати требаше корнер да има, овие гол аут.

Не ми се верува дека ќе го речам ова, ама фалат судиите зад гол, изгледа сепак вршеле некаква работа.

Сите 4 гола постигнати од Бразилци , сепак Хрватска можеше многу повеќе од ова бледо издание.

facepalm-2014-brazilia.jpg

Искрено Бразилов е за жалење со игра. Можеби судиите ке го провлечат до некаде. Посилен тим би ги разбил.
Сепак овој Бразил е за прв пат со повеќе ѕвезди во одбраната отколку во напад.
Некако лимитиран играч ми е овој Паулињо.

сепак мислам дека во средината место Паулињо требаше да игра Фернандињо, и Вилијан место Хулк.

Сите 4 гола постигнати од Бразилци , сепак Хрватска можеше многу повеќе од ова бледо издание.
Ај не го тупи безврска. Хрватска одигра доста добро со оглед дека играше со домаќинот, на кој му дуваше ОГРОМЕН ветер во грб од браќата камикази.
Бледо издание, ама на Бразил може да се каже.

Оскар најдобар денес. МОТМ дефинитивно!

да се споредува овој бразил со оној пред 10 години ниту еден играч од овој нема да влезе во тој тим. освен можеби централните

Океј, шо ви е поентава со овие коментари?

Јас како фан на Бразил од тогаш не гледам голема разлика меѓу нив и овие сега. Имаше разлика меѓу тој бразил и циркузантите што прошетаа низ репрезентацијата изминативе 10 години. Овие што се сега се добро селектирани (со неколку недостатоци), веќе зрели играчи.

За стилот на игра, прославување, понашање... тоа е стилот на Бразил, таков беше и пред 10 години, таков е и сега, таков бил увек.

Она било пенал, абе мрш у пичку матер да ти ебам тоа мафијата да ти ебам. Морало Бразил да тепа на отворањето и ајде сега ќе се истураме на Хрватска. Не треба гол-линија технологија, треба прегледување снимка и Колина од ложата да каже дали е пенал, а не овај марионетата долу како ќе му кажат во слушалка така суди. После ова први кандидати ми се за испаѓање во 1/8 со Шпанија или Холандија, дај боже, иако се ослабени моиве можат да изненадат.

Ај не го тупи безврска. Хрватска одигра доста добро со оглед дека играше со домаќинот, на кој му дуваше ОГРОМЕН ветер во грб од браќата камикази.
Бледо издание, ама на Бразил може да се каже.

Оскар најдобар денес. МОТМ дефинитивно!

Бразил беше подобар од Хрватска во овој меч , а Нико Ковач со измените сам се уништи , додека со излегувањето на Хулк го видовме вистинскиот Бразил и повеќе се надевам нема да го става Сколари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom