McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера закаснив и не го внесив Хумелс во игра. Баткото извади 18 поени.

Бенталеб ќе биде прв тим за Алжир? Сакам да го сменам со Погба, мислам ќе се исплати. Што мислите вие?

па повеќе од 3 поени сигурно ќе направи :D клупава ми има повеќе поени од тимов овој Монтанзиери сите го имаме на клупа он 9 поени :D

а сеа како да клам играч ко сите се заклучени, а имам 10на на терен !?!? Моооооооооооо глупости

^ Не се секирај... нема да загубиш многу
Сигурен сум дека пола играчи се изгореа со истото и останаа на 10 играчи :D

Арно Забалета шо излезе, со 5 поени, а не Мертесакер со 13. :D

Пјанич 8 поени, а Погба кој ми е стартер 4 :tapp:, не ми се игра фантази веќе (n), предиктор само ќе играм.

Последно уредено:
цц Вермален и Миралас ги имам, двајцата на клупа пу да ти ебам

И сеа шо ги вметнав Бенталеб и уште еден Алжирец и ми остана еден играч помалце коа сменви формација, нема да му дај поени на овие 2ца дека немам 11 на терен ? Бооооооо глупости, ако е така, жими очи. :tapp::tapp:

Си го осакатив тимот да ми игра Вертонген, а тој пенал прави :facepalm:

4q7P0Lw.png

Моментот кога на клупа ќе ставиш голман за куропецање пошто вреди 1 и ќе ти извади најмногу поени од сите играчи што ги имаш на терен :vozbud:

И сеа демек ќе се рестартира колото, пред 21 00 ко ќе игра Бразил !? Се сомневам во то.

101 поен од 1 коло. Задоволен со оглед шо Погба и Роналдо ми зедоја по 3. Затоа Џон Брукс влезе во второ полувреме за САД и даде гол, лап 10 бода. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom