Битка на ликовите (Daenerys Targaryen Vs. Cersei Lannister)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

Daenerys Targaryen vs Cersei Lannister

• Вкупно гласачи
    50
Баш сега ја гледам серијава. И двајцата ми се драги, ама сепак гласав за Џеси

За повеќе од две недели пола страна наполнивте.

Воловиц - Кутраполи please :coffee:
За повеќе од месец дена пола страна наполнивте.

Има ли њот во авионов? :coffee:

Нема што посебно да се дискутира, затоа што цела дискусија е опфатена во темата за серијата, + секако ВВ е далеку над Џеси :D

Волтер,пошто ме нервираше курвинското однесување на Џеси,иако многупати покажуваше и човечност што кај Волтер и го немаше често,да не речам ич.

За повеќе од две недели пола страна наполнивте.

Воловиц - Кутраполи please :coffee:

За повеќе од месец дена пола страна наполнивте.

Има ли њот во авионов? :coffee:

Тоа ти е денешна администрација, клати врата земај плата... туку на волкот му бил дебел вратот зошто сам си колел овци:

1269575044488_f.jpg
Хауард Воловиц Vs. Раџеш Кутраполи, the war of the geeks!​
:гик:

Повелеле!

Тоа ти е денешна администрација, клати врата земај плата... туку на волкот му бил дебел вратот зошто сам си колел овци:

1269575044488_f.jpg
Хауард Воловиц Vs. Раџеш Кутраполи, the war of the geeks!​
:гик:

Повелеле!
А кој победи во претходниот. Хенк? :P

А кој победи во претходниот. Хенк? :P

Волтер. :)

Ама вовед за толку очекуваната битка.. ем со амин дадено... :eek:

Јас, серијата ја откажав своевремено пред да стане тотално срање, заедно со How I Met Your Mother, и ме радува што не тргнале во иста дирекција, туку бигбенгов станала чак и интересна, сасвим нормално кога има подобар сетинг, подобри глумци како и споредни и подобар хумор. Незнам како станаа Воловиц и Кутраполи a thing али да видиме кој е поголем гик, посмешен и подобар освојувач на срцата на публиката пред малите т.е големите веќе екрани.

Мојот глас оди за Кутраполи, прашајте ме зашто. :P

@џимеј zapamti kako se restartirase anketata?

И двајцата се добри. Поомилени ми се од сите други ликови на биг бенг. Можам да кажам дека пред да се ожени хауард со малава со пискав иритирачки глас дека беа подобар тандем. Both single, and both desperate to get laid. Со тоа некако после се изгуби тоа гиковското. Хауард стана женскарош кој првпат фати женска во животот. Хауард на почеток ми беше ептен јак лик, едноставно на сцените кога пробуваа да ќарат нешто сум се газел од смеа. Раж уште се држи некако а овој ми е отиден, така да ќе гласам за Раж Кутрапали.

Тешка одлука, ама сепак мојот глас оди кај Хауард. Имаше некој јаки штосови со мајка му а плус единствен инжињер е во цела багра физичари па така да сакам да си ја подржам професијата, мајтап на страна едноставно пооргинален ми е како лик, овај другиот ми е како по вештачки.

По долго размислување, Хауард, зашто, од инает :)

И двајцата беа добри во почетокот, ама во последниве две сезони не знам кој од нив ми е поодвратен.

Тежок избор ова.
Хауард многу ме нервираше на почеток, аман запален, попален, одвратен. Со тие неговите финти можев само очи да превртувам, ми идеше на нерви. Откога е со Бернадет, фала им на авторите, одлучија да порасне малце тро повеќе и да не личи ко на дете од 13 години во однесувањето. Позрел е, не се глупира сега, песната што и ја испеа на Бернадет во последнава сезона ми беше врв.

Раџ ми е најсмешен мене. Колку само не ја сака Индија, не сакал да се врати оти многу луѓе имало по улиците. :pos:
Пооригинален лик ми е некако, и тоа што не можеше со девојки да зборува ако не е пијан, па и сега ко четврта девојка е со триве. :pos:
Според мене, има повеќе смешни глупости тропано, и затоа он ми е пред Хауард.

тешко прашање... треба да ја глеам серијава за да знам кај кого повеќе се пали машината за смешки.

А демек треба да знам кој се овие двајца :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom