LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Meni nije jos potpuno jasno, sta je onaj crni dim, koa neko cudoviste, koje je ubilo pilota u 1. emisiji i mr.Eko... Sta bi to moglo da bude? I sta ceju sad, kad vise nema kompjutera? I sta ce biti ono, sto se desilo u poslednji emisiji u 2. sezoni, kad su neki ljudi na Aljaski nesto odkrili, kao taj ostrov!?

Deswaldos напиша:
Meni nije jos potpuno jasno, sta je onaj crni dim, koa neko cudoviste, koje je ubilo pilota u 1. emisiji i mr.Eko... Sta bi to moglo da bude? I sta ceju sad, kad vise nema kompjutera? I sta ce biti ono, sto se desilo u poslednji emisiji u 2. sezoni, kad su neki ljudi na Aljaski nesto odkrili, kao taj ostrov!?
Тоа се само неколку од купот мистерии што ја прават Lost таква каква што е (добра или лоша, за кого како) (=

Ај тоа некако.. а ногата од статуата?

Целата серија е мистерија. Одвај чекам да го видам објаснувањето за сите случувања на островот.

Леле колку најглупо завршуе серијава. Аууу... тибам сфе.

P.Overdrive напиша:
а ногата од статуата?

Da da totalno sam zaboravio;)
Pa i polarni medvedi su bili jedna misterija, ali smo kasnije doznali, odakle su...
Decki, pocelo se je skidanje 8 epizode,...

Mesaja напиша:
Леле колку најглупо завршуе серијава. Аууу... тибам сфе.

Јас ги имам сите до 7 епизода од 3 сезона,ако мислис на неа не е крај снимаат уште

Evo, sad je 4 sati, ali mi cimer dosadjuje da idemo na spavanje. Znaci nema gledanaja do sutra u jutro. jao jao jaoooooooo!!!:tapp:

Ljudi jao jao sta sam ja video. Jaka e 8. Hehe, bit ce belaja...
Ali danas sam video i, da ima 15000 seeds i 50000 leeches!!!! To je najvise sto sam video u zivotu!

Deswaldos напиша:
Ljudi jao jao sta sam ja video. Jaka e 8. Hehe, bit ce belaja...
Ali danas sam video i, da ima 15000 seeds i 50000 leeches!!!! To je najvise sto sam video u zivotu!
Ја имам видено и повеќе seeds како и leechers туку и јас ја доналдирав сабајлето во 9 саатот готова беше,ама сеуште не сум ја гледал...ај сеа ќе почнам,па ако има нешто интересно ќе напишам:helou:

јас сега ја гледав седма серија и супер беше.
Спајдер дај линк за осма серија.

Крејзи,еве го торентот од којшто јас превземав,сабајлето имаше околу 100 сиидс и не знам колку личерс,прво барав со повеќе и најдов на торент спај ама кога го пуштив тој со повеќето(имаше околу 3000 сидс)ми одеше со 30 килобајти у секунда,па затоа го пуштив овој од првиот со 100 сиидс и ми одеше со 100 килобајти,не знам зошто така :toe:
http://www2.evilshare.com/a790de7a-0e45-102a-99fd-00a0c993e9d6

Crazy P0Y0L напиша:
јас сега ја гледав седма серија и супер беше.

Meni je bilo najbolje, kad se Benjamin probudio, i Jack mu kaze, I'm not an anastezist... I kako je odjednom prsnula krv, kad ga je nenamerno poseko;)

Сега читам на он.нет, изгубиле снимка од филмов.Али ништо страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom