LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Еј девет америчко му доаѓа негде 5-6 наше време а? :(

Mac)) напиша:
Еј девет америчко му доаѓа негде 5-6 наше време а? :(
Kолку што го разбрав татко ми,Американците што живеат најназапад се 8 саати назад,а што подесно или на исток се помалку разлика има во саатот,така да околу 7 саата да рачунам разликата нека биде и тоа би дошло од 9 навечер саат до полноќ(наше) се 3 саата+4 саата по полноќ значи во 4 саат ноќта почнува изгубени според нашето време,во 5 саат завршува и кога ќе станам пред да одам на школо,веќе ќе можам да најдам торент(секако нема да има повеќе од 1000 seads,но торент ќе има сигурно)и со поминат лимит ако се стави уште сабајлето до вечерта ќе биде или најкасно(нели мора да стопнам некогаш торент да изиграм малку кантер,да видам што има ново на кајгана) до сабота на сабајле:toe:

Mac)) напиша:
" Два дена откога дознав дека имам тумор,хирург падна на мојот остров " ???----Можда има тука нешто во врска со несреќата :)

Ja mislim da ne, jer je bilo slučajno, da Desmond nije pritisnuo na dugme, i tako srušijo avion. Ali I Eko je pronaso svog brata na otoku...

Medjtim, ona rjec sa autobusom je jako interesantna, i to da su oni ljudi znali, da ima sestra od plavuse dete. Jako su dobri utome, da saznaju stvari i napraviju sve da je slucaj. Kako su znali imena svih, koji su na avionu. I kako su znali, koga da uhapsiju, i koga ne? I kad su uzeli trudnu Clare, pravili su neke testove. Tako je mozda bilo i sa Danielle. Ja mislim da su
Kako su zapravo poznali pravo ime od Sawyera, James...

Vidjeo sam, da u 8. epizodi Jack iz kaveza govori sa jednom stevardesom sa aviona, koja sad saradjuje sa Henrijem.
I ako je on otac od Alexandre, kako je on onda u konekciji sa Danielle. Jer ja sam mislio, da je ona dosla na ostrov sa jednom svojom grupom, i tamo rodila dete... A Henry je na ostrovu celi zivot... Zapravo, zar nije njegovo ime Benjamin? Zar nije bio Henry onaj covjek, koji je sa balonom pristao na otoku...

Вака.. завршува 10 по нивно, средување и компресија уште саат-два, еве го полноќ.. значи на интернет околу 5-6 сабајле кај нас (=

мнооогу лошо напраивме шо ги глеавме сите одеднаш сеа ги стигнавме американциве и ке мора да чекаме по една недела за една серија ....
да се надеваме дека ке има 6+ сезони:zlo:

Deswaldos напиша:
Ne brini, ja nemam ogranicenja, pa cu sigurno skinuti danas u vece ili sutra u jutro, pa cemo popricati...:tv:
Секако,кај нас вечерта е уствари во америка претпладне,како можеш да ја симнеш кога сеуште нема да биде давана?Инаку,не се секирам јас дали ќе ја гледам епизодата бидејќи знам оти ќе ја гледам( го немам поминато лимитот сеуште и ќе ја симнам епизодата за 1-2 саата)но зборев за со поминат лимит или 64/64 за да се знае отприлика кое би било максимално време на превземање целата епизода:helou:
Crazy P0Y0L напиша:
мнооогу лошо напраивме шо ги глеавме сите одеднаш сеа ги стигнавме американциве и ке мора да чекаме по една недела за една серија ....
да се надеваме дека ке има 6+ сезони
zlochko.gif
Јас би рекол не дај боже,ама не се секирам бидејќи знам дека тоа не е можно бидејќи како
1.На многу интернет страници(македонски,англиски) имам читано дека продуцентите на лост се исплашени да опадне гледаноста на серијата како некоја претходна многу гледана серија и затоа рекоа дека нема да биде уште многу сезони(т.е. уште 1-2 максимум)
2.За 6 сезони од кои 2 се иснимани...значи уште 4 сезони а за тоа време ќе остарат они 4 години и ќе има ли смисла они 100 дена на островот а сите почнуват да остаруват нагло?
3.Не знам кој глумец би издржил да снима по шумите на хаваите некоја серија 6 години,мислам колку ликови ги испотепаа дека веќе им здосади снимањето таму,ќе треба да внесуват се нови и нови,а тоа би било вистина за нигде и многумина вклучувајќи ме и мене ќе престанат да ја гледаат серијата
P.Overdrive напиша:
Вака.. завршува 10 по нивно, средување и компресија уште саат-два, еве го полноќ.. значи на интернет околу 5-6 сабајле кај нас (=
Во понеделникот вечерта ја даваа Heroes епизодата во Америка,јас во вторник на сабајле станав во 6 ипол,ја ставив на доналд и имаше 397 seeds,отидов на школо,се вратив од школо,епизодата беше готова и посленекој саат(кога немав што друго да правам) ја гледав епизодата...така да исто ќе биде и за лост
ab.gif

itar pejo напиша:
a izvini moze da kazes od kade ke ja simnes??:vozbud:
Од торенти,земи си некој торент даунлоадер(ја имам uTorrent,но има и BitTorent и многу други)
Потоа иди на некоја страница со која се бара торент(ја обично сум на www.mininova.org но има и други сеа ме мрзи да ги пишувам барај на гугл torrent search)и го доналдираш одредениот торент
Потоа го отвараш торент даунлоадерот одиш едд торент и го ставаш торентот што си го доналдирал од страната на која си го барал...потоа ти останува само да чекаш да се доналдира епизодата,филмот,играта,спотот(што и да е)
П.С.малку глупо објаснувам ама се надевам дека ќе ме сфатиш

Crazy P0Y0L напиша:
да се надеваме дека ке има 6+ сезони:zlo:

Pa interesantno je, kad ovako cekamo na nove epizode. Zamisli, kako bi bilo, da nebi znali za Lost,kao i puno drugih...
Mislim, da je bolje tako i oni neznaju, sta propustaju,...

Deswaldos напиша:
Tako je mozda bilo i sa Danielle. Ja mislim da su

Zaboravio sam da nastavim...
Ja mislim da su Alexandru uhapsili i da Benjamin nije njenzin otac i da ona nezna, da je Daniele njezina majka, zato i ne dozvoliju, da bi otisla sa ostrova,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom