Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kолку што го разбрав татко ми,Американците што живеат најназапад се 8 саати назад,а што подесно или на исток се помалку разлика има во саатот,така да околу 7 саата да рачунам разликата нека биде и тоа би дошло од 9 навечер саат до полноќ(наше) се 3 саата+4 саата по полноќ значи во 4 саат ноќта почнува изгубени според нашето време,во 5 саат завршува и кога ќе станам пред да одам на школо,веќе ќе можам да најдам торент(секако нема да има повеќе од 1000 seads,но торент ќе има сигурно)и со поминат лимит ако се стави уште сабајлето до вечерта ќе биде или најкасно(нели мора да стопнам некогаш торент да изиграм малку кантер,да видам што има ново на кајгана) до сабота на сабајлеMac)) напиша:Еј девет америчко му доаѓа негде 5-6 наше време а?![]()
Mac)) напиша:" Два дена откога дознав дека имам тумор,хирург падна на мојот остров " ???----Можда има тука нешто во врска со несреќата![]()
СпаЈдеР напиша:до петок на сабајле![]()
Секако,кај нас вечерта е уствари во америка претпладне,како можеш да ја симнеш кога сеуште нема да биде давана?Инаку,не се секирам јас дали ќе ја гледам епизодата бидејќи знам оти ќе ја гледам( го немам поминато лимитот сеуште и ќе ја симнам епизодата за 1-2 саата)но зборев за со поминат лимит или 64/64 за да се знае отприлика кое би било максимално време на превземање целата епизода:helou:Deswaldos напиша:Ne brini, ja nemam ogranicenja, pa cu sigurno skinuti danas u vece ili sutra u jutro, pa cemo popricati...:tv:
Јас би рекол не дај боже,ама не се секирам бидејќи знам дека тоа не е можно бидејќи какоCrazy P0Y0L напиша:мнооогу лошо напраивме шо ги глеавме сите одеднаш сеа ги стигнавме американциве и ке мора да чекаме по една недела за една серија ....
да се надеваме дека ке има 6+ сезони![]()
Во понеделникот вечерта ја даваа Heroes епизодата во Америка,јас во вторник на сабајле станав во 6 ипол,ја ставив на доналд и имаше 397 seeds,отидов на школо,се вратив од школо,епизодата беше готова и посленекој саат(кога немав што друго да правам) ја гледав епизодата...така да исто ќе биде и за лостP.Overdrive напиша:Вака.. завршува 10 по нивно, средување и компресија уште саат-два, еве го полноќ.. значи на интернет околу 5-6 сабајле кај нас (=
Од торенти,земи си некој торент даунлоадер(ја имам uTorrent,но има и BitTorent и многу други)itar pejo напиша:a izvini moze da kazes od kade ke ja simnes??![]()
Crazy P0Y0L напиша:мнооогу лошо напраивме шо ги глеавме сите одеднаш сеа ги стигнавме американциве и ке мора да чекаме по една недела за една серија ....
да се надеваме дека ке има 6+ сезони:zlo:
Deswaldos напиша:Tako je mozda bilo i sa Danielle. Ja mislim da su
Исто и менеСпаЈдеР напиша:Мене ми е омилена Claire :smir: