Deswaldos
Bob's your uncle!
CT напиша:Bravo, deswaldos, gledam dobro ja pratish serijata...
fala fala, I try,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CT напиша:Bravo, deswaldos, gledam dobro ja pratish serijata...
Убаво,јас вчера или завчера поминав лимит и сабајлево ја ставив епизодата за доналд така да до утре сабајле да биде готова,но сум ставил од 700 мегабајти без да видамDeswaldos напиша:Ja sam vec gledao 9 epizodu:baeh:
Toa можат да го речат и они за нас...така да,ги поштувам луѓето од сите форуми,а посебно нив кога станува збор околу лост,бидејќи тој форум е посебно за лост,а овде има само една тема за него:smir:Deswaldos напиша:Sledeca je 28.2., zove se Tricia Tanaka Is Dead. Inace sam malo razmisljao i mislim da puno stvari sto jih vidimo u lost, nisu to sto izgledaju,... Samo setite se, kako je "Boone" u prvoj sezoni vidjeo, kako mu je umrla sestra Shanon, a zapravo nije umrla. Istina je, da mu je Locke dao neke lekove, ail ipak je Locke na kraju reko, "so this is what IT wanted you to see,..." . Kad je reko IT, mislio je na ostrov. I onaj mali decko Walt, i on je special. "Strange things happen, when he's around,..."
Najvise mi nedostaju Liby i Shanon. Bas su bile sladke.
Da vidimo sta ce biti sada, kad je Kate trudna...
Ako vas interesira, how the people from Lost are all connected, HERE you can learn. Interesantna stran, napravljena u flash. Sve objasni...
A da, i ono, kako svi pricate, da je bila Clare kod onog coveka, koji ji je reko, da niko drug nesme da cuva njezino dete i to. Taj covek priznao je, da u istini nije "šlogar". Tada, kad je govorio sa mr. Eko. Tako da moze dete i bez Clare da zivi normalno, ali sveedno mislim, da nece umreti Clare, jer je i Desmond reko, da je Charlie umro, whae Clare was in the water, i nije reko when Clare was drowning.
Ljudi piseju svasta po drugim forumovima, ali su obicne jajare i nemaju pojma,...
Чорбаџи напиша:Eve sea ja siminjam 9-tata, ostanaa uste, cekaj...uste mnogu... Ke ja gledam izgleda tek utre...
Ali ustvari interesno u Lost e sto veke ni samite pisateli se zapletkani tolku, sto ne znaat kako da se otpletkaat. Mislam deka krajot na serijata, ke bide ustvari najgolemoto razocaruvanje. Ne zaradi toa sto zavrsila, tuku KAKO zavrsila...
Nene, samo Charlie umro. Tako je reko Desmond. "You were electricuted,.."-=}{VLATCHE}{=- напиша:Ако Charlie се удавел додека пробувал да ја спаси Claire значи автоматски и она ќе умрела така(ќе немало кој да ја спаси)? А тоа со громот, ако удрел гром во шаторот кај што спие Charlie таму би била и Claire, значи разумно е да се претпостави дека и двајцата би настрадале така да може да се очекува дека и Claire ќе умре...![]()
E да...за ова си у право....ама пак Клер еднаш е спасена:baeh:...туку оваа тероија на изгубени ич не ми се допаѓа...дали тоа значи дека некој доколку има рак и се излекува ќе умре од нешто друго?Ма дааајDeswaldos напиша:pa, i Charlie bio je spasen vise od 2 puta. Onaj Ethan besio ga na granu,... I Jack ga spasio,..
I knew it!CT напиша:Toa e vo Filmot, Spajder!! Ne e ova RL.
Nego, shto se odnesuva na devetata epizoda.. sramotiloci!!
Poglupa i podosadna epizoda ne sum gledal.
Eventualno samo Znakot na jack e neshto interesen.. malce.
Blaah!!