Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сега се закануват со салари кап како у Америка. Па ќе го вработи играчот како заболекар во Катар, ќе му дава 10 милиони плата , а за клубот ќе игра од љубов.:pos:

Сега се закануват со салари кап како у Америка. Па ќе го вработи играчот како заболекар во Катар, ќе му дава 10 милиони плата , а за клубот ќе игра од љубов.:pos:

После ќе се караат со „абе мене ко келнер ме вработиле тебе ко зубар, сакам и јас ко зубар или нешто боље или си одам од клуб“ :D

Пазаров на Пеп со Гибсон и/или Еванс го сфаќам како кога купуваш во Веро, Тинекс, на крај ќе ти останат 30 денари и гледаш на каса што има за тие пари, колку да не ти тропаат во џеб.

Имаше многу добра тетоважа, ама нешто се предомислил.

Утре зимам катран и ќе ја полијам ногава, колку у тек да бидам со тетоваживе.

Памет не им доаѓа :pos:
Што успеаа да направат од клубот, не ми се верува...
Не ми се некако за верување Скај, ова е и премногу за Кутињо, да бидеме реални. Мислам, овој Кутињо на Ливерпул му е и тоа како потребен и најдобар играч ама ова се многу пари.

Ало Клоп шу праиш, земај парите за циганчето и прави 10 фудбал менаџер трансфери и дајте Манчеста блекд да се играмо :kafence:

Долберг, Санчез што замина во Тотенхем и Де Лигт лани најмногу впечаток ми оставија, но штом за Санчез земаа 50, тешко дека ќе прифатат само 50 за Долберг.

И за Белоти се шпекулира како кандидат за замена за Мбапе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom