Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
christmas-snow-house-pictures.jpg

Во куќарчево со некоја позитивна особа да си пиеме какао и да се смееме заедно :)

Сакам да сум на тивко, темно и осамено место. Сам, се разбира.

Кај мене дома, со дечкото што повеќе од 4 месеци му требаат да се реши дали оваа наша абстрактна, платонска, "bromance" ситуација ќе ја одведе на следното ниво. Ме води на пијачки, јадење, кисне во теретана со мене, и саати троши на скајп, и очигледно по прекумерното гушкање и занесени погледи дека нешто има, ама мајко му стара, ништо повеќе од тоа веќе со месеци. Ебан статус кво.

Ако бог постои, во последно време е многу расположен да го трола мојов живот, и се гази од смеење на сето ова.

Моментално не би сакал да сум нигде. Ама знам еден член на Кајгана што би сакал да биде на Балтимор, USA :)

Во викендица на некое планинско место со многу снег, надвор ог градската врева. Во викендицата ќумбенце на дрва, топло млекце со какао и бисквити и со некоја пријатна и позитивна личност, а во позадина некоја релаксирачка музика, по можност Кени Џи или Дејв Коз. Или пак уште подобро, на лап топ некое фино филмче, а ние покриени со ќебенце! Што убаво! :)

Сакам да сум со љубовта, да е убав пролетен ден, да си лежиме и да се смејме негде покрај езеро, кај шо немат љуѓе... и да не го заборам пивото :)

Highlands, NC... Со една личност која ми значи многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom