Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Сакам да сум на тивко, темно и осамено место. Сам, се разбира.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Оххх... Од толку можни места и луѓе, јас бирам да сум некаде во природа со дечко ми... Може и на пуст остров :cool:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Кај мене дома, со дечкото што повеќе од 4 месеци му требаат да се реши дали оваа наша абстрактна, платонска, "bromance" ситуација ќе ја одведе на следното ниво. Ме води на пијачки, јадење, кисне во теретана со мене, и саати троши на скајп, и очигледно по прекумерното гушкање и занесени погледи дека нешто има, ама мајко му стара, ништо повеќе од тоа веќе со месеци. Ебан статус кво.

Ако бог постои, во последно време е многу расположен да го трола мојов живот, и се гази од смеење на сето ова.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Моментално не би сакал да сум нигде. Ама знам еден член на Кајгана што би сакал да биде на Балтимор, USA :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Во викендица на некое планинско место со многу снег, надвор ог градската врева. Во викендицата ќумбенце на дрва, топло млекце со какао и бисквити и со некоја пријатна и позитивна личност, а во позадина некоја релаксирачка музика, по можност Кени Џи или Дејв Коз. Или пак уште подобро, на лап топ некое фино филмче, а ние покриени со ќебенце! Што убаво! :)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Сакам да сум со љубовта, да е убав пролетен ден, да си лежиме и да се смејме негде покрај езеро, кај шо немат љуѓе... и да не го заборам пивото :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Highlands, NC... Со една личност која ми значи многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom