Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Имам две желби:

1) Лондон, сама да седам во некој мал кафиќ и да гледам како врне и да пијам кафе.

2) На планина, во некоја викендичка, сосема сама, неколку дена, без компјутер, телефон и телевизор и да излезам во двор и да вриштам колку што ме држи гласот за да исфрлам негативна енергија, очајно ми доаѓа да вриштам.

Би сакала да сум на плажа, оптегната со едно добро освежително коктелче , да си гледам во моренцето пред мене и да уживам........ми скисна од зимава и променливово време.....

Montego bay - Јамајка ... со реге музика , јас на плажа си го глеам морето ...... нема поубаво ...

montego-bay-jamaica.jpg

На планина некоја, може и во Мк, еве на Бистра на пример. Без луѓе, интернет, телевизија и сл.

Во Бостон, во некоја библиотека читајќи книга и пиејќи чај, после да се прошетам на ладно време..

1.Егзотично бескрајна песочна плажа, сонце да пука, ама јас да сум под сенка да имам ладен пијалак до мене, да ги слушам брановите и птиците
2.САД многу места, од пустините во Невада и Големиот Кањон па се до големите шуми.
3.Алмере, Холандија, со една личност.

На плажа, со другари, жива музика, алкохол, оган и некоја шо ќе ми прави друштво :D

Vomo%2BLailai%2BIsland%2Bat%2BSunset,%2BFiji.jpg

Тука, сам.
Ми треба само музика.
После 25 дена можат да ме земат само да гледат да не ме заборават па да бидам ко Том Хенкс во Cast Away:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom