Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Како втора опција, би бирал да бидам на Месечината, да имам куќичка, да имам куче со мене (исто како филмот I am Legend, само што ќе бидам на Месечината) и да уживам во глетката. :D

sakam da izbegam od denesnicava nekade kade i dae pa makar i vo tonguzija samo da ne mislam na denesnite problemi. a koga bi birala so kogo da odam ke napisam samo NADZATI SASMAS.mnogi mi e fantasticen.:love:

800px-Cekli-Gare-Du-Nord2010-Feb-15.jpg

gare_du_nord_interieur.jpg

Со возовите, без осет за време :)

На Јамајка, на некоја плажа, оптегнат на лежалка под некоја палма, со коктел во раце, пуштено реге на систем, јака цура до мене, она шо го пушат таму и ке искулирам за цел живот:ROFLMAO:

Некаде далеку,само не тука.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 11:27 ---
sakam da izbegam od denesnicava nekade kade i dae pa makar i vo tonguzija samo da ne mislam na denesnite problemi. a koga bi birala so kogo da odam ke napisam samo NADZATI SASMAS.mnogi mi e fantasticen.:love:
Жено божја,40+ имаш се палиш како тинејџерка :tapp: гледај си бракот децата остај турски серии.

Сама во Скопје. Ми недостига многу! :(
--- надополнето: 16 декември 2011 во 12:43 ---
Сама во Скопје. Ми недостига многу! :(

Со Emilie Autumn, на чајанка во центар на Лондон.
Since we are talking about fantasy, right?

дај ми ти џетпек и дипломатски имунитет за цел свет, за да не се замарам со закон, и секаде кај шо ми е мерак ќе отидам.

Со баба ми, дома, назад пред многу години. Да ми каже како ја правеше варената ракија навечер кога кашлав непрестано, зошто никогаш не научив, а многу работи се осмелив и да заборавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom