Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Ако те прочита некоја Украинка, ќе се навреди.
Се опишуваат како бринети Украинките. Плави се Русинките :icon_lol:
Затоа пишав плава украинка оти се поретки природно, ама за него и ФЕЈК ќе пројде.

Крадеш ли уште семинарски од форуми? :kuracc:
И вториот куршум, празна ти е пачката готово
Туку да те прашам друго, со твојов аватар што правиме? Кога го ставија каква мастурбација удри овде па аармагедони па страшни работи :icon_lol:
Како се чувствуваш сега вака после неколку месеци тешко губење на форумов, како со датумот 5ти октомври, па со сруовикин па со офанзиви ммм?

И вториот куршум, празна ти е пачката готово
Туку да те прашам друго, со твојов аватар што правиме? Кога го ставија каква мастурбација удри овде па аармагедони па страшни работи :icon_lol:
Како се чувствуваш сега вака после неколку месеци тешко губење на форумов, како со датумот 5ти октомври, па со сруовикин па со офанзиви ммм?
Останува. Барем мојот е стратег голем. :kuracc:

Стави си слика од Груевски за да го нервираш.
немој многу луѓе на форумов ќе почнат флешбеци да ги маваат, софт спот имаат грото за груле, сепак овој форум даде доајени на вмровштината како бетмен велит :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Останува. Барем мојот е стратег голем. :kuracc:
за сега слабо стратегија :pos: освен стратешко повлекување тука може и овие пред него да ги надмине како е тргнат :pos:

Колку сантиметри има до Берлин?
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ајде малце повесело

Не ми е тешење, разочаран сум. Шефот ми гарантираше дека ќе го освојат Крим за две недели. А испадна само Керсон. :(
старо играчиште си ти сети на кај оди работава тоа ме бендисува
затоа со време си го смисли овој ликов за со истава смешка да се правиш шлакнат сега кога ќе дојде жешкото
ама не е фер да знаеш оти многу луѓе во тебе гледаат, ванлок ја намачка уште порано и сега не знаат вашиве што песна да пеат, им треба идеолог

Пред месец дена правеа референдуми за припојување на регионот кон Русија па потпишуваа декларации па Думата гласаше за да ги прифати во Руската федерација.

Геополитичка катастрофа.

Значи сексот што му го маваат, кинезиве на русиве, во историјата ќе влези познат како
ГОЛЕМИОТ ГЕНГБЕНГ

Значи сексот што му го маваат, кинезиве на русиве, во историјата ќе влези познат како
ГОЛЕМИОТ ГЕНГБЕНГ
Кинезите му го начукаа на Французинот неодамна, а и на твојата империја.

Ако може линк од темата за брзи кредити, имам за давање кладби у кафана. Одеса до ноември ќе сме ја земеле, кај ги читав експертиве кај се заебав. Дека уште у март им цртав мапа на салфетка кај се наоѓа Сувалки…бруко моја, ваков пораз кафанско геостратешки не памтам. Се што сакам сега е да легнам да заспијам и утре сабајле да се разбудам со освоен Киев и дека ова било феинт за да нема отпор на северниот фронт. Само тоа ќе ме смири утре. Тоа, и добра камата у брзи кредити.

Пред месец дена правеа референдуми за припојување на регионот кон Русија па потпишуваа декларации па Думата гласаше за да ги прифати во Руската федерација.

Геополитичка катастрофа.
Уствари ова би било најголемиот пораз, пораката на референдумот беше дека нема да дозволат да се повтори Харков.

старо играчиште си ти сети на кај оди работава тоа ме бендисува
затоа со време си го смисли овој ликов за со истава смешка да се правиш шлакнат сега кога ќе дојде жешкото
ама не е фер да знаеш оти многу луѓе во тебе гледаат, ванлок ја намачка уште порано и сега не знаат вашиве што песна да пеат, им треба идеолог
Шефе зошто бе вака ме излажавте за Крим, па ќе фатев малце од малце топло време ќе го посетев додека беше евтин и Руски. Вака европски кога ќе стане ќе биде изгор скапо, нема да можам да отидам да го видам, пошто незнам кога ќе падне. Не сакам да се најдам таму во сред војна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom