Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро сите неписмени да сме, ама заедно во државава да седиме, одколку сите писмени да сме, но расфрлени некаде низ светот, некаде во туѓина.
!
Може да ја затворите темата![]()
Абе модератори,гледам и вас ви станало интересно,наназад има постови кој не се баш сипматични,или ова е твитер тема чисто колку само да се проба? Секое чудо за три дена ,ама вие со чудово сте се фатиле 1 година,напнато малце,не?![]()
Како мислиш нема да те збере во темата?Па инаку темана "Пост на кој сте се изнасмеале" нема да ги збере сите глупости![]()
Како мислиш нема да те збере во темата?![]()
Затоа што му фалат 10 000 за од 1 000 000 000 да стигне до 1 000 000. Meh, Bob's mathДрага Кајгана,
Ме изненадува тоа какви пораки ми стигаат на телефонот. Ми вика стани и ти милионер, испрати порака на бројоти освој неверојатни 10.000 денари.
Дали тоа значи дека јас сум билионер?![]()
Прво неможе туку така да се пресуди дека кај тебе е вината, зошто свесни се другите дека има шански и она да лаже.
Второ целосно те разбирам, таксистите ги бие глас за тоа демек може да ти направат нешто, а тие дрољичињата тоа и те како можат да го искористат.
Трето, да не те лажам или да искочи дека лупам глупости, но мислам дека и ти можеш да побараш тоа да биде медицински докажано, поточно дали е вистина дека она е силувана од тебе.
Четврто, ако бидеш оштетен, а некад повторно ја видиш - згази го курвичето!
![]()
Бооооб збираааа!!сунџербобманија, сунџербобијада