wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.771
- Поени од реакции
- 34.410
На погрешен регион најверојатно се уклучуваш.
Ne, na Europe igrav. Tamu pustam I sea. Mi padna cudno sto morav da pram nov battle tag.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На погрешен регион најверојатно се уклучуваш.
Хмм. На истиот мејл правеше нов бетл таг?Ne, na Europe igrav. Tamu pustam I sea. Mi padna cudno sto morav da pram nov battle tag.
Хмм. На истиот мејл правеше нов бетл таг?
Среди?Da. I sea na toj mejl ko nov user da sum. I pojma neam kako da si go vratam stariot.
Stariot battle tag mi e sikko#2191. Mozam preku ova nekako?[DOUBLEPOST=1438858137][/DOUBLEPOST]Edit, na glup mejl sum registriral battle net. Sea bi trebalo da e ok.
Ме нервира што на играва скоро сите почнаа да играат со копирани декови од нет.Мене поинтересно ми е сам да си експериментирам со картите одколку да ископирам некој дек(можда и затоа не можам да мрднам над 15 левел).Иначе против Вариор(патрон дек мислам дека се викаше) никако не можам да победам
ме ваѓа од патики ко ќе видам Вариор.
Друга работа е што играва ја направија ептен брза и све се решава некаде на средина од партијата(тоа е затоа што се играат све ситни карти со малце мана),а новиве карти сега што ќе излагаат,барем подобрите бараат повеќе мана па да видиме како ќе се избалансира тоа.![]()