Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе експанзијата....
AAAAAAAAAAAAAAAND SERVER IS DOWN.
Технички испадната еНе е излезена, наредна среда излегува најверојатно. Денес ќе има tavern brawl со картите од експанзијата.
Официјално на 24ти излага TGT.
Него, што е оноа со ковчегот на крај на сезона што ќе се отвара? Ме мрзи да барам сега![]()
![]()
Играв mech mage против face hunter и ѕверот ме адна. Fun times.![]()
Ќе има награди во вид на голд и златни карти во зависност од тоа кој ранк ќе стигнеш. Конечно каква таква награда има во ренкд и не е замарање за џабе.[DOUBLEPOST=1440014129][/DOUBLEPOST]
Тоа па ретардираните идиоти што играат фејс хантер колку ме нервираат... мислам дека буквално со едноцифрен IQ може да се игра тој дек.
Со кој ќе завршиш.тоа е со кој ранк ке завршам или кој ми бил највисок?
Кога ќе почне новата сезона на први септември, ќе можеш да го отвориш.А овие rewards ќе ги има од овој месец или следниот?
Шо да отворам? кај мене не глеам никакво ковчежеКога ќе почне новата сезона на први септември, ќе можеш да го отвориш.
Кога ќе се уклучиш прв пат во нова сезона нели ти покажува кој ранк си бил, колку ѕвезди имаш за новата сезона, и ќе ти го даде плус и ова да го отвориш. А сега може да го видиш во тоа квестовите кај што ги гледаш, горе до бројот на победи.Шо да отворам? кај мене не глеам никакво ковчеже