HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
у колку сат ке излезе ова?

Чекав 15 минути за да влезам, уште 5 за да купам, и уште 20 за да отворам 25 пекови и да не добијам ништо битно :D

Што имате од новиве карти бе? Играте некои нови декови или си терате со старите? Јас само тој новиот Шаман го пробав со тотемите, а и немам баш време сега за играње ептен. Отворив околу 35 пекови до сега, ми се паднаа некои добри карти, а сега бидна и првиот legendary :D

Hearthstone Screenshot 08-26-15 17.34.07.png

и мене тој леџендари ми го даде..

Јас се испозаебав,ги искинав сите карти за да направам мурлок дек и неможам да мрднам од 15ранк,идиот!Сеа фино лепо си почнав на Азија...

Еее мене да ми паднеше Chillmaw, ќе ги искрафтав останатите карти и ќе пробав драгон прист или па драгон мејџ. Ми паднаа 3 леџендари до сега:

- Rhonin, ама уште го немам пробано во дек
- Dreadscale, со кој пробав да направам контрол хантер дек со Lock and Load. Идеше топло ладно, па го баталив.
- Icehowl, што најверојатно ќе јаде дисенчант за да искрафтам некој добар епик или па ако ми фали 400 даст за леџендари. Картава освен за арена, не верувам дека би ја бивало за нешо друго.

Моментално имам 2400 даст, ама уште не сум одлучил што ќе крафтам.

Сега го играм шаманот со кој стигнав од 12 до 7 ранк. Немам играно којзнае колку, така да мислам дека може и некој ранк погоре да се догура со овој дек до крај на сезонава.

Мислам дека само што го направив мојот најголем камбек :D
Против Dragon Priest цела партија не можев да мрднам. Он беше во тотална контрола и не го чепнав, цело време беше на 30, а он мене ме спушти на еден. Бордот му беше полн, со 2х Wyrmest Agent, Azure, Drakonid Crusher на 9/9 и не ми текнува што му беа другите. Се беше спремно за да ме тепа нареден круг. Ама, проблемот беше што на мене ми остави еден тотем за spell damage и два Thunder Bluff. Влечам Lightning Storm, правам hero power и добивам уште еден тотем за spell damage :D
Исчисти тоа што исчисти, после со Flametongue Totem успеав да исчистам и тоа што остана и веќе имав контрола. Понатаму се знае што следи. Само не ми текна на време да си сликам, па да прикажам се убаво.

Screenshot_2015-08-28-10-35-06.png
Screenshot_2015-08-28-10-35-48.png

blizzard pls

Bo7JDHl.jpg

Таман ќе пишев ај јас монолог да си правам :D

Првиот херој со кој стигнав до левел 60 :D

Hearthstone Screenshot 08-28-15 15.54.13.png

Hearthstone Screenshot 08-29-15 00.40.04.png

Се заиграв со мејџов вчера и од ранк 13 до 6 стигнав :D

овие што се декови на ицивеин, се исплати да се прават се стигна бар до 3-4 ранк ( иако таму пишува леџенд се стигна), јас играм со 1 сам го праев 10 ранк сум, од накс немам ништо, првите 2 ги имам од маунтаин... дали да собирам голд за накс? пошто у тие декови има карти од таму...

овие што се декови на ицивеин, се исплати да се прават се стигна бар до 3-4 ранк ( иако таму пишува леџенд се стигна), јас играм со 1 сам го праев 10 ранк сум, од накс немам ништо, првите 2 ги имам од маунтаин... дали да собирам голд за накс? пошто у тие декови има карти од таму...
Абе се стига леџенд, дај му на некој про играч со ист дек ко твојот, ќе стигне леџенд. Така е во игриве, како што спомна некој погоре. ако си праиш сам дек ке губиш, ако праиш декови од туторијал и про играчи ќе тепаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom