Бен Афлек е новиот Бетмен

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
Што мислите за новиот бетмен Бен AssLick (Афлек)?

http://kajgana.com/ben-aflek-e-noviot-betmen

Мислам навистина морам да прашам бидејки од толку глумци бе овој го најдоа? Ај ке речам, човеков е ок, и како глумец и се. ама некако ми има многу "општа" фаца, ко онака, обична фаца што секој ден ги гледаш по улица и ги одминуваш без да им обрнеш внимание. Едноставно, не ми е за суперхерој. го видвоме во дардевил и таму не ми беше нешто посебно.

кога и да прочитам дека Бејл нема да биде новиот бетмен...

320.gif

:place:

А башка AssLick со тоа фризурата цел живот иста, ко перика... неможаммм...

Уште кога го гледав Гигли на времето ( за првиот пат зборам кога го гледав ) знаев дека Афлек е печен за некоја култна улога.
Браво за изборот, единствен кој може да го покрие а и надмине Бејл. :cuc:
Со години го чекав денот кога човекот повторно ќе добие покомплексна улога од онаа во Гигли, дефинитивно ова е правиот избор, таман е, ќе има и товар на грбот ради одличниот Бејл али типот уште во 2003 покажа дека може да се носи со Се.

Што знам не е дека Daredevil не ми свиѓаше, и покрај лошите критики некако добар беше таму Афлек...култен актер е ама што е до мене тоа важи само за во филмовите на Кевин Смит, требаше да направат поголем напор да го вратат Бејл, нејќел демек ама со пари све се решава.

Ај, видеќемо, искрено се надевам дека ке биде добар. Сум се заебал и претходно со глумци кој што не ми биле по кеф ама избациле феноменални филмови така да искрено се надевам дека и овој пат не ке сум во право.

Уф Афлек како Бетмен, ај ќе видиме како ќе изгледа. Јас лично навивав за Josh Brolin, ќе беше ептен badass како Бетмен, ама не бев сигурен колку добро ќе изгледа како Bruce Wayne.

А на Бејл му понудија 50милиони да се врати, ама одбил. Единствено ако Нолан се врател како режисер можело да ја прифати улогата пак.

Како голем Бетмен и Кристијан Бејл фан ова тотално ме уништува, претходните Бетмен филмови беа за смеење, Бејл се појави и го дефинираше тоа што треба да е Бетмен и сега Афлек, кој патем нема фаца ни за плејбој билионер, ниту за Badass тепач, интимидатор и торментор на криминалците во Gotham.

Како голем Бетмен и Кристијан Бејл фан ова тотално ме уништува, претходните Бетмен филмови беа за смеење, Бејл се појави и го дефинираше тоа што треба да е Бетмен и сега Афлек, кој патем нема фаца ни за плејбој билионер, ниту за Badass тепач, интимидатор и торментор на криминалците во Gotham.

Majkl Kiton bese podobar Betmen. Isto taka i Kevin Konroj od animiranata serija.

Majkl Kiton bese podobar Betmen. Isto taka i Kevin Konroj od animiranata serija.

Мајкл Китон подобар од Бејл?
Гледај ги од Китон и од Бејл филмовите и ќе видеш голема разлика, не зборувам за квалитет на сцена и облека бидејќи тука Бејл има голема предност зборувам за глумата, изгледот на самиот лик во ликот на Бетмен, гласот и како изгледа кога е Брус Вејн низ годините.
Бејл има оштри очи, посериозна фаца во споредба со Китон, во маската на Бетмен тој го портретира целосно ликот кој му е претставен, го внесува стравот во своите непријатели со само изгледот.
Си имаш свое мислење како и јас но сепак мислам дека Бејл е за многу многу подобар од Китон, во мој очи тој е вистински, најдобриот детектив, црниот витез, торменторот на криминалците, буквално како што беше во The Dark Knight, кога криминалците имаа толку голем страв од него што имаа митинзи сред бел ден.

Мајкл Китон подобар од Бејл?
Гледај ги од Китон и од Бејл филмовите и ќе видеш голема разлика, не зборувам за квалитет на сцена и облека бидејќи тука Бејл има голема предност зборувам за глумата, изгледот на самиот лик во ликот на Бетмен, гласот и како изгледа кога е Брус Вејн низ годините.
Бејл има оштри очи, посериозна фаца во споредба со Китон, во маската на Бетмен тој го портретира целосно ликот кој му е претставен, го внесува стравот во своите непријатели со само изгледот.
Си имаш свое мислење како и јас но сепак мислам дека Бејл е за многу многу подобар од Китон, во мој очи тој е вистински, најдобриот детектив, црниот витез, торменторот на криминалците, буквално како што беше во The Dark Knight, кога криминалците имаа толку голем страв од него што имаа митинзи сред бел ден.

Китон беше помрачен Бетмен, а токму тоа се бара за улогата. Ама од друга страна Бејл беше подобар Брус Вејн, што според мене ги рангира еднакво, можеби мала превласт на Бејл да речеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom