До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
до 3. Ама секогаш се враќам покасно ,такада до 4:30 сум дома :icon_bigg

До колку сакам ја немам ограничење во тоа а најголго што имам останото вград е до 6 сабајле

Неограничено ама најчесто доаѓам дома во 3, освен ако не заглавам некаде па да се вратам следното утро :helou:

Никогаш родителите не ме ограничиле до кога да излегувам навечер, ни во тинејџерските години, веројатно од секогаш имале доверба во мене

До 7мо прашував кога да се вратим дома, од тогаш до сеа не прашуем ни кажуем кај идем (ретко). Кога сакам излагам кога сакам доаѓам :)

зависи какво е излегувањето, немам лимит :D инаку и да не појдам една недела дома не праат проблем:pos2: може да им текне да се јават

Неам лимит ама кој кур коа нема кај да се иде у скопјево се е истото па истото

Пред да бидам во врска имав неограничено искачање али еве скоро 2 год пошо девојка ми до 2ипол ја пуштаат некад до 3, индиректно и мене ми е скратено времето на искачање :S Како и да е сосема доволно ми е.

имав излез до 1,30 ама само закаснував секогаш со некој изговор. па се навикнаа моиве до 2 да сум дома. за моиве 17год е доволно

ne mi e ograni4eno ali se vrakam nakaj2-3

1:30 - 2:00 така нешто... Али не останувам често дотогаш... :) Освен ако има нешто што вреди да се остане, ќе останам и покасно :)

До колку сакам ама проблемот е што не сакам.:pos2::pos2::pos2:

Уф колку само никоаш не сум имал проблем од ваков тип. Сум седел до колку сакам и кај сакам, знаем да дојдем дома у 3, 4 сабајле понекоаш знаем да дојдем дома и пред полноќ. Све зависи од расположење и друштво :helou:

1:30 - 2:00 така нешто... Али не останувам често дотогаш... :) Освен ако има нешто што вреди да се остане, ќе останам и покасно :)
Na 13 godini ostanuvas do 1:30 ili 2:00. E sto e mnogu mnogu e.I posle kriv ni e gjavolot koga ni zabeguvaat decata. :toe:

мојте едвај чекаат да излезам и да не ги замарам по дома,така да за мене прашањето е до колку саат имате Улаз :vozbud:
C c C c C c
Sto roditeli ke bea??????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom