Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде :icon_lol:.

Пробав стек и можам да кажам.. храната на пивофестот е катастрофа над катастрофите, е заради тоа што ќе им стапнам во Прилеп за пиво фест уште еднаш АМИН. :cautious:

Затоа нема да јадеш од Штандовите, туку ќе јадиш од кафаните :) Треба да прашаш некој прво
70-80 денари голем сендвиш од пола леб со се и сешто внатре. Секаква салата, "вистинско "месо, итн..
--- надополнето: 20 јули 2013 во 16:24 ---
Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде :icon_lol:.

Нема шанси за ова да излегувам..во 12 договорен сум :)))

Луси_Лу не сакам да се мешам,ама ги скапа дечките кои кажуваат гостопримство,а ти негде таму сликана по плажите сеир си играш со Мајмуни........кој да те покани со таква слика на профилна,стави кригла и џигер препечен да му текни на некој шо сакаш да ти се случи во овај период од животот.........

Епа летна слика и ти па, каква да стаам со бунда и шубара и бут како загризувам?
Сега такво е времето, женски пол разголен па и мушки шо, мефце цела година што се криело сеа да се истакне ебаго.

Епа летна слика и ти па, каква да стаам со бунда и шубара и бут како загризувам?
Сега такво е времето, женски пол разголен па и мушки шо, мефце цела година што се криело сеа да се истакне ебаго.

Ја би те честел, ама имам лошо искуство со честење на мажени жени :icon_lol:.

Винд колку те платија за рекламава? :P

Викенд во Лептокарија...Не знам кој друг ресторант да го препорачам, можеби Лидер кој исто така држи некој стандард за квалитет и не верувам дека ќе се бламираат.
Кермес е на влезот од Битола и тој е добар избор за поткаснување пред да се закрениш во гужвата, и можеби дел од кафаните покрај пазарот како Пајтон, Софра, Балче, Кумата....
Сериозно ако некој планира да јаде му препорачувам да го направи тоа прво во ресторан, па покасно да си седне на пиво.
--- надополнето: 20 јули 2013 во 16:34 ---

Поарно немој, кога ќе раскажува за тоа каков калибар носи мажот нејзин , дури мене ме доболува.

Леле такви курнази како тебе колку ми се интересни, ајде бе машко части пиво па да видиме кој со какво искуство ќе искочи на крај :pipi:

Многу ми е криво што не ќе можам да одам на Пивофест, а тие што ќе идат сигурен сум дека многу убаво ќе си поминат :)

Леле такви курнази како тебе колку ми се интересни, ајде бе машко части пиво па да видиме кој со какво искуство ќе искочи на крај :pipi:

Види сега ти само имаш слушнато како поим што е курназ, така да не знаеш што е тоа. Инаку јас сум си природен како на форум така и во живо :icon_lol:.

Никако не ми е јасно зошто немаат 1 вечер посветена на Денс музика. 2 артисти од страна плус дел од нашите и ќе има забава до раните утрински часови. Аман веќе од Рибља Чорба и Муштулук!

Прв пат оваа година идам на пивофест и не ми се допадна нешто посебно. Мелено месо јадев во Александрија, најверојатно не сум згрешил :D

Прв пат оваа година идам на пивофест и не ми се допадна нешто посебно. Мелено месо јадев во Александрија, најверојатно не сум згрешил :D

Е арно си ја погодил годината, според мене оваа е најсиромашна во поглед на минативе.

Е арно си ја погодил годината, според мене оваа е најсиромашна во поглед на минативе.
Тоа го знаев уште пред да тргнам, така да немав преголеми очекувања. И главната бина до 2 саат само? Фејл :D
Ти само надевај се :icon_lol:.
Е де, не ми смета :D

--- надополнето: 20 јули 2013 во 17:10 ---

За тие што незнаат како е за пиво фест кратко видео:
Втор ден за пиво фест 2013

Inna:

Скарата е катастрофа секаде на тезгите, инаку едни пријатели ми спомнаа дека ресторанот Стара Чаршија кој е веднаш зад градскиот саат си го држи истото ниво на квалитет и истите цени како и пред да почне пиво фестот, па ете некоја моја препорака.

Јас од таму си купив сендвич првата вечер. И местото ми беше исто како и другите денови а и истата цена како и обично.
Не ме бендиса оти го смениле кромидон и црвен имаше.
И лута пиперка ми ставија внатре и цело лепче ми лутеше. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom