Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробав стек и можам да кажам.. храната на пивофестот е катастрофа над катастрофите, е заради тоа што ќе им стапнам во Прилеп за пиво фест уште еднаш АМИН.![]()
Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде.
Луси_Лу не сакам да се мешам,ама ги скапа дечките кои кажуваат гостопримство,а ти негде таму сликана по плажите сеир си играш со Мајмуни........кој да те покани со таква слика на профилна,стави кригла и џигер препечен да му текни на некој шо сакаш да ти се случи во овај период од животот.........
Епа летна слика и ти па, каква да стаам со бунда и шубара и бут како загризувам?
Сега такво е времето, женски пол разголен па и мушки шо, мефце цела година што се криело сеа да се истакне ебаго.
Винд колку те платија за рекламава?![]()
Ја би те честел, ама имам лошо искуство со честење на мажени жени.
Ја би те честел, ама имам лошо искуство со честење на мажени жени.
Леле такви курнази како тебе колку ми се интересни, ајде бе машко части пиво па да видиме кој со какво искуство ќе искочи на крај![]()
Прв пат оваа година идам на пивофест и не ми се допадна нешто посебно. Мелено месо јадев во Александрија, најверојатно не сум згрешил![]()
Мелено месо јадев во Александрија, најверојатно не сум згрешил![]()
Тоа го знаев уште пред да тргнам, така да немав преголеми очекувања. И главната бина до 2 саат само? ФејлЕ арно си ја погодил годината, според мене оваа е најсиромашна во поглед на минативе.
Е де, не ми сметаТи само надевај се.
Скарата е катастрофа секаде на тезгите, инаку едни пријатели ми спомнаа дека ресторанот Стара Чаршија кој е веднаш зад градскиот саат си го држи истото ниво на квалитет и истите цени како и пред да почне пиво фестот, па ете некоја моја препорака.