C
cige
Гостин
Колку ми се одвратни овие српскиве цигани не си свесен. И тој градоначалникот патриотот таканаречен вмровски, може ли една година да прескокне без шабани.Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ми се одвратни овие српскиве цигани не си свесен. И тој градоначалникот патриотот таканаречен вмровски, може ли една година да прескокне без шабани.Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде.
turvior Магус не го глеам на форум, да го поздравиш коа ќе го видиш и да го истегнеш за уше и за коса кажи му Луси те поздрави, а невестата му кажи и дека и праќам топли бакнежи![]()
Фала за поздравот а посебно за бакнежите до невестата кои ги претворив во филм, знаеш она: бакнежот води до гушкање, гушкањето води до...итн.
Не идиш навака?![]()
Ако не му се шабаните нема да се направи заработка. А тоа е основата на сите слични манифестации. Потоа доаѓа музиката и слично.Колку ми се одвратни овие српскиве цигани не си свесен. И тој градоначалникот патриотот таканаречен вмровски, може ли една година да прескокне без шабани.
За да дојдам требаше некој да ме викне, ела Луси, че чукниме некоја чаша или лименка шо да е, а не вака ја да те барам по луѓе, многу сум насекирана ме гледаш, како си плачам?
п.с. Знаеф дека филмче ќе напраиш и тоа хоуммејд затоа и така те поздравиф![]()
А мене од такви ко тебе ми е скурчено.Халид Бешлиќ .. шабанарија, шлајм
Во публика и старо и младо со рачињата еуфорично лево десно - лево десно, секој рефрен, секој стих на памет се знае.
Гифот го симболизира напуштањето на државата
А мене од такви ко тебе ми е скурчено.
Ја ништо, а ако добро сфатив ти треба да се селиш у друга држава...И што сега да направиме, што на тебе ти е скурчено ?
Не е точно. Така би имало само еден вид музика и би дошле само тие што ја слушаат истата што е убиство за задоволување на различните вкусови на народот. Пример ја со другарите отидов синоќа, они сакаа да идат на Ина, ја на Владо Георгиев. Место Владо да беше Миле Кузмановски, Каролина Гочева, не знам кој друг таму наш, немаше шанси да дојдам. А да не беше Ина, пак место неа да беше некој Македонец и другариве немаше да дојдат. А мислам дека не сме единствени.Ќе мора.. не дека сакам. Инаку жалам ако ви ги повредив чувствата, ама темава се однесува на Пивофест, и него го коментирав, не подразбира дека во темата треба да се пишуваат само розови коментари.
Пивофест би имал иста бројка и резултати и само со македонски изведувачи.