Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо Халиде вечерва има окрш да биде :icon_lol:.

Колку ми се одвратни овие српскиве цигани не си свесен. И тој градоначалникот патриотот таканаречен вмровски, може ли една година да прескокне без шабани.

turvior Магус не го глеам на форум, да го поздравиш коа ќе го видиш и да го истегнеш за уше и за коса кажи му Луси те поздрави, а невестата му кажи и дека и праќам топли бакнежи :pipi:

Фала за поздравот а посебно за бакнежите до невестата кои ги претворив во филм, знаеш она: бакнежот води до гушкање, гушкањето води до...итн. :D
Не идиш навака? :)

1005726_593702360675077_897111227_n.png

1069970_593730697338910_699619733_n.jpg

1016928_593707144007932_1451258689_n.jpg

Краток настап, ама одличен, бар за мене. :cool:

Фала за поздравот а посебно за бакнежите до невестата кои ги претворив во филм, знаеш она: бакнежот води до гушкање, гушкањето води до...итн. :D
Не идиш навака? :)

За да дојдам требаше некој да ме викне, ела Луси, че чукниме некоја чаша или лименка шо да е, а не вака ја да те барам по луѓе, многу сум насекирана ме гледаш, како си плачам? :unsure:

п.с. Знаеф дека филмче ќе напраиш и тоа хоуммејд затоа и така те поздравиф :rolleyes:

Колку ми се одвратни овие српскиве цигани не си свесен. И тој градоначалникот патриотот таканаречен вмровски, може ли една година да прескокне без шабани.
Ако не му се шабаните нема да се направи заработка. А тоа е основата на сите слични манифестации. Потоа доаѓа музиката и слично.
А за тоа дали доведените музички имиња вредат, за тоа може да се дискутира во недоглед.
И јас го мразам тој вид на музика (ако може да се нарече музика).
Се е до вкусот, а за вкусви не се дискутира.

За да дојдам требаше некој да ме викне, ела Луси, че чукниме некоја чаша или лименка шо да е, а не вака ја да те барам по луѓе, многу сум насекирана ме гледаш, како си плачам? :unsure:

п.с. Знаеф дека филмче ќе напраиш и тоа хоуммејд затоа и така те поздравиф :rolleyes:

Абе ми е незгодно да викам луѓе оти треба со мене да спијат ако дојдат, оти немам место, устварти имам ама креветот е пред распајџајне :D Секош сте добредојдени Скопјаниве прекрасни шо ве запознав. Криво ми беше оти Forrest Gump не успеа да се појави тогај :)

Да го доловам впечатокот од моја страна. Иако никад не сум ја слушал Ина и тоа не ми е баш тип на музика кој го слушам, морам да кажам дека синоќа стварно партали напраи. Ептен беше јако, се осеќав ко да ми дошол некој омилен пеач и стварно уживав у музиката и песните. А може и алкохолот имаше некое мало влијание :D У секој случај браво за неа, би сакал пак да дојде :)

Халид Бешлиќ .. шабанарија, шлајм

Во публика и старо и младо со рачињата еуфорично лево десно - лево десно, секој рефрен, секој стих на памет се знае.

leaving.gif

Гифот го симболизира напуштањето на државата

Иди мрчи на друго место молим те:facepalm:,имаш тема за турбофолкот.Инаку алал да и е на Даниела,толку позитивна енергија на едно место ретко се гледа(y).

Халид Бешлиќ .. шабанарија, шлајм

Во публика и старо и младо со рачињата еуфорично лево десно - лево десно, секој рефрен, секој стих на памет се знае.

Гифот го симболизира напуштањето на државата
А мене од такви ко тебе ми е скурчено.

Ќе мора.. не дека сакам. Инаку жалам ако ви ги повредив чувствата, ама темава се однесува на Пивофест, и него го коментирав, не подразбира дека во темата треба да се пишуваат само розови коментари.

Пивофест би имал иста бројка и резултати и само со македонски изведувачи.

Ќе мора.. не дека сакам. Инаку жалам ако ви ги повредив чувствата, ама темава се однесува на Пивофест, и него го коментирав, не подразбира дека во темата треба да се пишуваат само розови коментари.

Пивофест би имал иста бројка и резултати и само со македонски изведувачи.
Не е точно. Така би имало само еден вид музика и би дошле само тие што ја слушаат истата што е убиство за задоволување на различните вкусови на народот. Пример ја со другарите отидов синоќа, они сакаа да идат на Ина, ја на Владо Георгиев. Место Владо да беше Миле Кузмановски, Каролина Гочева, не знам кој друг таму наш, немаше шанси да дојдам. А да не беше Ина, пак место неа да беше некој Македонец и другариве немаше да дојдат. А мислам дека не сме единствени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom