Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Скарата е катастрофа секаде на тезгите, инаку едни пријатели ми спомнаа дека ресторанот Стара Чаршија кој е веднаш зад градскиот саат си го држи истото ниво на квалитет и истите цени како и пред да почне пиво фестот, па ете некоја моја препорака.

Обожавателите на Ина го скршија кранот на Канал 5 (ФОТО)
republika.mk
Романската пејачка ги збесна посетителите на „Пивофест“. До толку што нејзините најголеми обожаватели, сакајќи што подобро да уживаат во енергичниот настап на згодната Ина, се качуваа кој каде ќе стигне.

http://republika.mk/?p=98908

Арно шо го скршија, да ја видам малку Ина во живо :icon_mrgr:
Тој камерманот си рече ај ќе ги остам чупината да ми играт околу мене и заради то порано му заврши снимањето :D
П.С. Едно од тие чупината шо бе качени :pipi:

Windfucker џабе сеа ела, па и топено сиренце ...
turvior Магус не го глеам на форум, да го поздравиш коа ќе го видиш и да го истегнеш за уше и за коса кажи му Луси те поздрави, а невестата му кажи и дека и праќам топли бакнежи :pipi:

Душата си а земаме на малата бина,Ина катастрофа,Владо Георгиев секоја чест. Од незнам колку,имаше ваљда 40-50к народ,баш со RedBlack да се најдеш...каква појава :cautious: :D

Вечер јака пијанка на Халид :D
Andrew ептен ми е криво шо вчера не дојдов :(

Душата си а земаме на малата бина,Ина катастрофа,Владо Георгиев секоја чест. Од незнам колку,имаше ваљда 40-50к народ,баш со RedBlack да се најдеш...каква појава :cautious: :D

Toa bese na pocetok be , posle so se desavase... :D

Супер беше вчера, добра екипа се собравме и убаво си поседивме, па си постојавме :D
Прилепчани се покажаја како добри домакини (y)
Verdict море те чекавме али не дојде, ајде друг пат и мене ми е криво шо не се видовме. Те чекам во Кочани.

Инаку ина не сме ја слушале само ние изгледа. Не биле свртени високотонците накај нас туку само басовите и затоа не ни се бендиса иначе ја сакаме ногу нели? :D :pipi:

Луси_Лу не сакам да се мешам,ама ги скапа дечките кои кажуваат гостопримство,а ти негде таму сликана по плажите сеир си играш со Мајмуни........кој да те покани со таква слика на профилна,стави кригла и џигер препечен да му текни на некој шо сакаш да ти се случи во овај период од животот.........

Арно шо го скршија, да ја видам малку Ина во живо :icon_mrgr:
Тој камерманот си рече ај ќе ги остам чупината да ми играт околу мене и заради то порано му заврши снимањето :D
П.С. Едно од тие чупината шо бе качени :pipi:
zatoa sega nema da ima prenos na kanal 5, nie sto ne sme tamo nema da gledame, a toa sto se prodava alkohol na maloletni neznam policijata sto pravi i inspekcijata

zatoa sega nema da ima prenos na kanal 5, nie sto ne sme tamo nema da gledame, a toa sto se prodava alkohol na maloletni neznam policijata sto pravi i inspekcijata

Немаше врска алкохолот со то шо се случи. Никој не му е крив на камерманот шо ги остај да се качат горе. Цело време до почетокот на Ина ги бркаше и никој немаше горе, само шо почна Ина овај ги остај 2-3 чупина да му играт околу него и после тие 2-3 уште 2-3 па пак уште 2-3 и се сруши. Грешка на камерманот.

Скарата е катастрофа секаде на тезгите, инаку едни пријатели ми спомнаа дека ресторанот Стара Чаршија кој е веднаш зад градскиот саат си го држи истото ниво на квалитет и истите цени како и пред да почне пиво фестот, па ете некоја моја препорака.
Винд колку те платија за рекламава? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom