Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека се влеваше во boot menu со volume down+power key провери пак копчето да не ти е заглавено

Имам еден ZTE телефон кој што е кодиран на t-mobile. Се убаво си работеше со t-mobile картичка земав да пробам со one. Одкога ја ставив таа картичка сега каква и да ставам картичка можам да ги најдам мрежите ама неможам на ниту една да се конектирам. Дали некој го имал овој проблем претходно или пак знае што може да биде ?

Здраво :)
Сакам да прашам дали некој знае од што може HTC SENSATION самиот да се рестартира кога батеријата е околу 30% или помалку?? Последниве 5-6 дена се случува тоа.

Здраво :)
Сакам да прашам дали некој знае од што може HTC SENSATION самиот да се рестартира кога батеријата е околу 30% или помалку?? Последниве 5-6 дена се случува тоа.
Тоа значи дека батеријата му е при крај треба да се замени нова или друго .Оди кај мобилара тие се поискусни .

imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss

Здраво , имам ZTE blade G и сакам да го форматирам цел систем на мобилниов. Начин како ?
фала, позз

Zdravo ekipo.Imam s3 samsung ama mi padna i se skrsi prednoto staklo.Ako ima nekoj serviser tuka da mi dade ponuda vo pp bi bil mnogu blagodaren.da napomenam displejot ne e skrsen.pozdrav do site:)
Samo od sk

Дечки, декодирање на HTC Explorer колку ќе ме чини?...Фала, поздрав! :-)

imam problem so Galaxy S2 GT_I9100 zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,se pojavuva sams logoto i si kruzi do beskraj...probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss
Го оправи?[DOUBLEPOST=1396978765][/DOUBLEPOST]
Што може да го предизвикува ова?
Ѕирнете видеово, се отвара таскбар и влага во тајм нон стоп сам од себе.

https://www.dropbox.com/s/g29hz22elslu2i7/VIDEO0010.mp4
Nothing Here
The file you're looking for has been deleted or moved.

Освен тоа, не би било лошо и некој збор да пишеш за да ти дадам одговор.

Го оправи?[DOUBLEPOST=1396978765][/DOUBLEPOST]
Nothing Here
The file you're looking for has been deleted or moved.

Освен тоа, не би било лошо и некој збор да пишеш за да ти дадам одговор.
3ти март друже али фала на ажурноста, го заменив LG G2 мини земав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom