Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво имам проблем со HTC Desire X,искршен е само екранот touch'от работи фино лепо,колку е цена за поправка?

Mi treba Firmware za da fleshuvam quart qt550
Dokolku na nekoj ova mu uspealo za ovoj model na telefon ke ve zamolam za pomos. Se utepav od baranje po net i nikade ne najdov soodveten firmware. Itno e nemozam telefonot da go uklucam

Дечки има некој што знае да декодира HTC Desire 500? Прашав на неколку места и ми рекоа дека не знаат да го декодираат.

Дечки има некој што знае да декодира HTC Desire 500? Прашав на неколку места и ми рекоа дека не знаат да го декодираат.
Може да се декодира ... само после празнициве друже тек од вторник побарај ме

Декодирање на IPhone 4s, не прима наши картички, колку би чинело ?

од некој си англиски оператор, од англија е

Во тој случај, ако немаш iCloud на телефонот, декодирањето ќе те чини од 700-1500 денари, зависи каква картичка за декодирање ќе се стави. Ако сакаш пиши по порака, донеси ќе го средаммм...

Во тој случај, ако немаш iCloud на телефонот, декодирањето ќе те чини од 700-1500 денари, зависи каква картичка за декодирање ќе се стави. Ако сакаш пиши по порака, донеси ќе го средаммм...
ама не да биде со х - сим, tuku neverlock

sakam da kupam nekolku boxsevi za dekodiranje sto ke mi preporacate?

ке може ли некој да ми каже како можам да го декодирам LG GD330 IMEI е 356289028241734

Имам ZTE Blade III и се јави проблем,најпрво почна да се рестартира постојано а сега работи само ако е преиклучен на полнач.Ако може некој да ми каже некакво решение за проблемов плс

Имам ZTE Blade III и се јави проблем,најпрво почна да се рестартира постојано а сега работи само ако е преиклучен на полнач.Ако може некој да ми каже некакво решение за проблемов плс
Батерија најверојатно

шо цена е замена на екран на ајфон 3г ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom