Стави го јазикот на телефонот на англиски.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стави го јазикот на телефонот на англиски.
стаклото е всушност тачотiphone 3gs пукнато стакло, тачот и дисплејот си работат како што треба, колку ќе ме кошта да се промени стаклото ? Фала однапред.![]()
Комплетно одат екран со тач и скапо доаѓа над 100 евраПукнат екран на Xperia Z колку би чинело?Значи работи се само стаклото е пукнато
zaglaveno ti e volume kopceto ili mokreno i vlaga vo bootHtc desire c кога се уклучува се појавува ова.
За колку можеш да го средиш овој проблем ?zaglaveno ti e volume kopceto ili mokreno i vlaga vo boot
Пробај отвори го,извади ја батеријата исуши го малце и затреси го и пробај повторно јас го имав истиот проблем,го сушев 15-20 мин и потоа влеговЗа колку можеш да го средиш овој проблем ?
Али мислам дека не е до мокрење зошто не сум го намокрил а тој проблем ми е веќе 3 месеци не го користев телефонот зошто користам друг.Пробај отвори го,извади ја батеријата исуши го малце и затреси го и пробај повторно јас го имав истиот проблем,го сушев 15-20 мин и потоа влегов
Пробав Али пак неќе , а пре да се јави овој проблем кочеше телефонотПроба да идеш на reboot?