OK, еве, ветувам дека ќе ги изгледам. А што ќе добијам во замена за залудно потрошеното време?Ќе платам некого ќе спиеш со рибите...

--- надополнето: 5 мај 2013 во 19:55 ---
WHAAAAAAAAAAAT???Фонтаната.
А мене најде да ми зборуваш! Цццц
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OK, еве, ветувам дека ќе ги изгледам. А што ќе добијам во замена за залудно потрошеното време?Ќе платам некого ќе спиеш со рибите...
WHAAAAAAAAAAAT???Фонтаната.
Знаење, мудрост, искуство. Ќе бидеш сведок на израснувањето на Пачино од анонимен актер во ајкула. Во глумата на неповторливиот Брандо. Младиот ДеНиро и неговиот подем од сиромашен сирак до Дон. Ќе научиш да ги држиш пријателите блиску а непријателите уште поблиску. И многу други работи.OK, еве, ветувам дека ќе ги изгледам. А што ќе добијам во замена за залудно потрошеното време?![]()
Тоа што на некој не му се допаднал ФЦ не значи дека е ретардиран....
Сериозен си ? Така го гледаш Форест Гамп, како човек што трча без цел ?
Ептен ве затупавија овие турски серии...
Па да се палиш на филм во кој некојси ретардиран трча 3 години без престан ......
Јас ко го гледав тоа беше понижење за мојата интелегенција.
Па овај од xxx шо прескокнува 50 катница со моторот ми е некако пореален.
Не знам само кои емоции ви ги буди филмот, кога истите можите да ги почуствувате и да излезите 15 мин низ град. Не мора да чекате некој на филм да ви ги прикажи.
Ве запустија американциве.
napraj razlika megju film za tepanje vreme kako xxx i film so umetnicka vrednost.
Па Хари Потер сагата трае веќе 12 години од првиот филм. Башка со книгите.. филмови пстари од 20 години веќе тешко се наоѓаат.. Хари Потер е најкултен од сите спомнати на темава, од секој аспект. Тоа што на гугл на првиот срч искачаат милиони резултати со твајлајт тетоважи е баш култен, ај најди 3ца со Американ Бјути тетоважи. Не мешај квалитетни со култни. Нека не те буни што некои дека се квалитетни се култни. Ама квалитетни не е еднакво на култни. Исто така голема заработувачка не му го негира култниот статус на еден филм. Сфаќам што сакаш да кажеш, ама не е потребно квалитет за фан база, за култ. Doctor Who тера со ефекти од 80тите, ама е култен. Иако еве, Е од 80тите.![]()
шо фим е тој..го има на гугл?П.С: Да завршам со прашање, Hunger Games, култен ли е?
ти благодарам
ти благодарам
Ќе можеш ли да дефинираш твои критериуми за култ?...
Прво, дефиницијата за култен филм главно се утнува. Да треба да има една група фанови кои си го тинтраат филмот, но по една општа дефиниција, култните филмови не се мејнстрим парчиња и обично отскокнуваат со тематиката, обработуваат теми кои не се третираат од регјулар филмови. Имаше една фина сугестија баш од тетка Вики, дека Тарантино е еден од оние режисери кои успеаја да создадат култни филмови кои се прифатени во мејнстрим културата.
НЕ, затоа шо е (нормално) слаб римејк, а оригиналот Battle Royale (2000) Е култен .П.С: Да завршам со прашање, Hunger Games, култен ли е?