Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе Ријека го откина Фејнорд овие мртвиве Динамо Киево неможат на факинг Алборг 2 гола да му дадат.
Албoрг игрaa мнoгу пoдoбрo, кaтaстрoфaлнa игрa пoкaжaa Динaмo, не ни oчекувaв дa дaдеa гoл

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Dnipro kje me pagja na 2roto livche, 1+T1 ja iam.. Ah suratot mi moj skapan

Ајде Селтик мајката да ви ебам, само таја ми остана :(

Aјде бе СЕЛТИК жити се најмило ајдееееееееееееее еднашка у живот нека ми ја дадееееееееее

Да не урочувам пред време ама ако вака завршат утакмициве, не ми се верува дека ова е ЛЕ

Ајде Селтик не примајте гол :(
Конечно да фатам салам лифче

Добро е, на едно добитен со Стеауа, Тотенхем, Гладбах, Селтик и Виљареал кецови.
И за малце кидна едно со Виљареал, Тотенхем и Гладбах сите 1-1 3+, можеа Виљареал у 2ро да го примат голот :)
Не е лошо за ЛЕ

Фатив конечно после долго време
Блазесими шо не ја пишав ПСВ 1, сите ме силеја, ама јас 1Х ја кладов (1,15) скромен коеф. ама знаев дека нема да победат и еве на стрим гледав црвен добија и гол за победа даде Панатинаикос ама офсајд беше
Фала богу! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Фатив конечно после долго време
Блазесими шо не ја пишав ПСВ 1, сите ме силеја, ама јас 1Х ја кладов (1,15) скромен коеф. ама знаев дека нема да победат и еве на стрим гледав црвен добија и гол за победа даде Панатинаикос ама офсајд беше
Фала богу! :D
Честитки братко, затоа најубаво да не слушаш други и по твој сурат да си играш. 2 ливчиња за 50 евра ги изгубив во претходните 2 дена ради што слушав други, али памет за другпат.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Честитки братко, затоа најубаво да не слушаш други и по твој сурат да си играш. 2 ливчиња за 50 евра ги изгубив во претходните 2 дена ради што слушав други, али памет за другпат.
Фала, поќе да ви се вратат
Ама онака осеќав дека Селтик ќе победи, а ПСВ 1Х на сигурно е
А другите ја пишаја ПСВ 1, Селтик 1Х и паднаја :)

Утре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.

Екипо , дајте за утре предлог зицери по 1.20 , 1.30 , 1.40 квота :)
ако имат добра понуда , да нападниме јако :)

Утре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.
Мислaм декa 50 денaри е минимaлецoт зa сингл. Гуд лaк :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom