Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Динамо Киев ќе не утепа денес
Што се дешава со Слован знае некој ?

Све ќе ти ебам Динамо!!!![DOUBLEPOST=1414086551][/DOUBLEPOST]Волзбург и Стеауа мајсторски Т2 и Т1, Виола води, ајде бе вие Трабзон мртви ви ебам!

Кога ги играм на повеќе голови завршуваат 0-0,1-0 максимум,кога играм од 0-2 гола 4:3 полувреме се сите...

Треба по 3.50 коефициенти да стаат за 2+, ебати местачкото натпреварување се исполажав гол не падна.

За вечер имам еден прелаз 2/1 ама не знам колку се шансите да искочи...
SOUTH AMERICA: Copa Sudamericana 1/8 finals
02:15 | Deportivo Capiata - Boca Juniors
> 2 / 1 (HT / FT)

Треба по 3.50 коефициенти да стаат за 2+, ебати местачкото натпреварување се исполажав гол не падна.

Како очекуваш да падни кога и јас ги изиграв на истиот тип..ете Лил не само шо нема паднато гол туку и шанса си немаат направено што е нормално кога ќе пишам јас 2+ или 3+

Како очекуваш да падни кога и јас ги изиграв на истиот тип..ете Лил не само шо нема паднато гол туку и шанса си немаат направено што е нормално кога ќе пишам јас 2+ или 3+
Ее тие, баш тие Лил и ја ги закачив...

Де бе Ријека го откина Фејнорд овие мртвиве Динамо Киево неможат на факинг Алборг 2 гола да му дадат.

Многу можни кецови се појавија за вечерните натпревари. Кој ќе биде натрапникот...

Денес ќе биде денот кога нема ниедна утакмица на тикет да фатам, ќе идам у копачка да ми го залепат тикетот на билтен до тикетот на оние копилињана ашто фатија 1 000 000 за пример како не треба.

Нека влезат тие „сигурните“ кецој шо ги пишавме сите

Sevilla so se muda mi go napika, krvta nivna. Federer, Ferer, Murray gi fativ, Steaua gi fativ, ovie..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom