Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?
82266bfb8aa01cbc209501b021ad6cb2.jpg

Мене ме заеба вчера само Базел ја имав 1+ПрвоПол и не излезе...за ситни пари (500ден) ама ипак да се порадував малце не ќе беше лошо :D

Не е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?
82266bfb8aa01cbc209501b021ad6cb2.jpg
Иди у кладилница ќе ти даат пеевче

Оваа румунскава кошарка изгледа ќе излезе а ?
Најс, кој би рекол дека дојаа стварно ќе излезе :D

Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...

Заради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.

lagano nad 20 razlika :D

Таман да им ставам 10е на бетсити забранија уплата (на 12-8 резултат) а 4.20 беше, па ја пуштив на 1.77 со хендикеп +7.5 како и да е фала!

За сега од 19:00 ги пуштив Наполи, Динамо Киев и Стеауа 5.7 прават.

Koj vika deka nemal dobri igri ? :)
Mene zasega osven Kroacija sto ne mi iskoci drugite mi odat kako podmackano ;)

Заради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.
На livescore пиши дека се игра вечер во 2. Како и да е, ќе почекаме до вечер :)
П.с. Федерер 1 и минус, фејл :facepalm:

Тее ова ЛЕ не било ни за 1+прво 1+второ да се игра, два гола до сеа на сите од 19ч што се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom