S
Sasha
Гостин
Covecki e da se prosti,no sepak zavisi sto ke prostis!Pozzz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така е донекаде, ама сепак мислам дека не можам да држам лутина.SCORPIO__20 напиша:gosod rekol : nau4i da prostuvas za da ti prostat
Ајдееееееееееее... значи муслиманите ја немаат таа доблест. :pop:Птичји Грип напиша:Да простиш значи дека си Христијанин.
Викторгг напиша:Ајдееееееееееее... значи муслиманите ја немаат таа доблест. :pop:Каква глупост стресе. Или мислеше ако си христијанин автоматски мозокот простува... вака па уште поголема глупост искочи...
![]()
Ако веќе пљампаме религиски, ние немаме право да простуваме колку јас знам, таа чест ја има само Господ. Ама како и да е, со оглед на тоа дека сум јас реалист (реалист??), простувањето мора да постои. Без разлика на грешката. Западњаците со нивните трендови и “бог да чува“ идеи и сфаќања веќе простувањето го исфрлија и од речник... па за да се биде нормален, прво треба да се научи да се биде злобен а дури потоа ако има време и да се простува... Европа??? Америка??? Фак`ем! Америка и Енглеска биче земља пролетерска...:salut::music3: