Hurin
Pokerface bastard
кој сака да си го заебе 8ми март со овој ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој некој да помисли дека го хејтам, кафански човек неможе да хејта кафански пеачи и песни
Само некако многу често иде на концерти во МКД, толку ли има народ што му оди во Колосеум или досадно му е па нема кај да пее на друго место![]()
Зошто да си го заебе?Па цело волково,кучково, стајковци, јурумлери,трубарево,марино,мралино,кадино,белимбегово,горно и долно лисиче и можеби уште некое од скоспкиве села ќе биде таму.кој сака да си го заебе 8ми март со овој ???
A извини што слушаат тие што не се од селата? Ај баш објасни ми те молам, еве ти ко АудиофилТие најекстремните пцујат што концертот не се одржува на стадион затоа што во колосеум не можат да отворат диви тезги за продавање скара на рајата.Кога беше Цеца на стадион дивјаците се пресметуваа со ножеви за превласт на просторот каде што димеа скарите.
--- надополнето: 6 март 2013 во 16:07 ---
Зошто да си го заебе?Па цело волково,кучково, стајковци, јурумлери,трубарево,марино,мралино,кадино,белимбегово,горно и долно лисиче и можеби уште некое од скоспкиве села ќе биде таму.![]()
Па шо има врска, за ефтино пее..Сеуште е countdown. Сеа и на Пиво Фест ко ќе го дртнат.