666 и значењето на тие бројки

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
Код - збир или разлика од броевите кои ги даваат името и презимето..
Тука е мудроста. Кој има ум нека го пресмета бројот на Ѕверот, зашто е број на човек. а неговиот број е: шестотини шеесет и шест
Туку кога сме кај 666 баш реков да видам кој е јузерот со број 666 и пазете го ова обратете посебно внимание на годината кога бил последно активен... чудно нели :icon_evil
Сафари...не бе...не ми се верува..:wink:

Добро. Сепак има некои кои веруваат во тие броеви 666 и 777. Или некои што викаат ако на телефон свртиш 666 и се јавиш ке ти се случело нешто лошо (како да не). Ако е така зошто ако свртиш на 777 не те следи среќа? Инаку за симболичните значења на тие броеви не ги негирам.
едит:Во врска со Сафари. 01-01-70? Не треба 07? Вака доаѓа 2070. Weard

Добро не ме напаѓајте за тоа што го кажав за вртење на тие броеви. Ни јас не верувам во тоа.

666 д намбер оф д бист..хахахаххаха..аман бре...ако сеа и у бројке се веруа...:nesvest:

Не знам во кое списание читав и не знам некои си толкувачи протолкувале дека 666 всупност били www, и според нив интернетот бил Ѓаволот:toe:

Не знам во кое списание читав и не знам некои си толкувачи протолкувале дека 666 всупност били www, и според нив интернетот бил Ѓаволот:toe:

Или болје би ти било да го прочиташ ПРВИОТ пост на темата и да сфатиш зошто www значи 666

абе глупости, ја па имам слушнато дека песнете на битлс се поврзани со сатаната, и дека у песмет нивни има по 6 збора кои ако ги прочитате наопаку составуваат реченица која го подржува обожавањето на Ѓаволот на пр Live - Evil, и такви ствари :vozbud:

А и аватарот ми е поврзан со бројкете :pos2:

абе глупости, ја па имам слушнато дека песнете на битлс се поврзани со сатаната, и дека у песмет нивни има по 6 збора кои ако ги прочитате наопаку составуваат реченица која го подржува обожавањето на Ѓаволот на пр Live - Evil, и такви ствари :vozbud:

А и аватарот ми е поврзан со бројкете :pos2:

Тачно The BEatles,обработуваат некои теми али скриен сатанизам е кај нив,и повеќето преминува накај окултизам:)

666 ѓаволска работа
гледајте го филмот 3те 6ки на главата и некој работи ке ви станат јасни

Еве нешто интересно што најдов ....

Денес, никој незнае кој ќе биде ѕверот или антихристот.Неговиот идентитет е сеуште голема тајна, иако се направени илјадници претпоставки и погодувања. Еве едно интересно од понов датум.
Дали сте се замислиле што ќе се добие, ако имињата на оперативните компјутерски системи се преведат во ASCll-код ?

Внимавајте :

M S - D O S 6 . 2 1
77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666

W I N D O W S 9 5
87+73+78+68+79+87+83+57+53+1 = 666

S Y S T E M 7 . 0
83+89+83+84+69+77+32+55+46+48 = 666

Совпаѓање ? Не веруваме !
Вистинското име на Бил Гејтс е Вилијам Гери Гејтс lll . Во Невада тој е познат како Бил Гејтс lll . При превод во ASCll-код на името на Бил Гејтс се добива следното :

B I L L G A T E S (lll)
66+73+76+76+71+65+84+69+83+3 = 666 (!!!)

Многу од вас ќе се запрашаат: "Од каде Бил Гејтс доби толкава моќ и власт на компјутерскиот пазар ? "

Многу од вас ќе се запрашаат: "Од каде Бил Гејтс доби толкава моќ и власт на компјутерскиот пазар ? "
"Малку" ќе кажат... поради неговата интелегенција, начинот на кој ја искористил и да, неговота иновација во информатиката, нешто со чија што помош го напиша постот и нешто што со чија основа ги пресметале броевите... ако веќе е антихрист, зошто би се открил?

Ај добро сите се обидуваат да веруваат во тоа ама помислете на ова.

Бројот 666 не може да значи ШЕСТОТИНИ ШЕЕСЕТ И ШЕСТ. Абе на нешто без основа и без никаков пример. Ама пример како приме факти некакви за мене бројот си е број.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom