666 и значењето на тие бројки

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска 2 пати го сретнувам бројот "666" Првиот пат го сретнав во игра Units killed 666 , Еве го вториот пат Found 666 relevant deviations се надевам до вечер нема пак да го видам :)

Денеска 2 пати го сретнувам бројот "666" Првиот пат го сретнав во игра Units killed 666 , Еве го вториот пат Found 666 relevant deviations се надевам до вечер нема пак да го видам :)

deviantart, a? :D

Да да :D Стварно чудно ми дојде да го видам истиот број 2 пати

Е ...па и ти .. не мора да значи нешто. Јас цело време гледам репетитивни бројки. Пред неколку дена, 4 пати во различни ситуации ги добив бројките од датата кога сум роден. Коенциденции.

Е ...па и ти .. не мора да значи нешто. Јас цело време гледам репетитивни бројки. Пред неколку дена, 4 пати во различни ситуации ги добив бројките од датата кога сум роден. Коенциденции.
Темава е од 2008 не се ни надевам дека овде некој ќе ми каже нешто , претпоставувам и јузерите што кометирале не се живи повеќе на форумов :D

леле со тие шеските скапани шо ми се дешаваше .... пред некоја година славев на саем со цела барга од форумов и тогаш имавме статистика колку мислења има секој член во просек

дента имав 6666 мислења со 66.6 мислења на ден и ко му се јавив на јоцо ми останаја 66,6 денари на сметка .... се трипав а сеа ќе ме снајт некој лошотилак а после .... ама еве ме уште :)

Јас пред некој ден напрајв 6666 мислења :D

леле со тие шеските скапани шо ми се дешаваше .... пред некоја година славев на саем со цела барга од форумов и тогаш имавме статистика колку мислења има секој член во просек

дента имав 6666 мислења со 66.6 мислења на ден и ко му се јавив на јоцо ми останаја 66,6 денари на сметка .... се трипав а сеа ќе ме снајт некој лошотилак а после .... ама еве ме уште :)

:eek::eek::eek: ако не се биле 6.66 , си имал голем проблем со животот. :pos:

,,,nema vrska so šeskite,,,,,,

,denes e posleden den so posledovatelni dstumski brojki,,,,

,,11den,,,1mesec,,,"13godina,,,,,,

,ova nikogaš nema da se povtori,,,,

,,,nema vrska so šeskite,,,,,,

,denes e posleden den so posledovatelni dstumski brojki,,,,

,,11den,,,1mesec,,,"13godina,,,,,,

,ova nikogaš nema da se povtori,,,,
Па ниеден датум нема никогаш пак да се поФтори бе батуле...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom